Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal în lumea interlopă din Iași! Au ieșit cu macetele pe stradă (Exclusiv)
Scandal în lumea interlopă din Iași! Au ieșit cu macetele pe stradă (Exclusiv)

Scandal în lumea interlopă din Iași! Au ieșit cu macetele pe stradă (Exclusiv)

03 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

Patru membri ai lumii interlope din Iași vor fi nevoiți să dea socoteală în instanță după un scandal petrecut în plină stradă. Astfel, procurorii i-au trimis în judecată pe Jean Mărăraș, Vandam Constantin, Narcis Drugu și Marian Drugu sub acuzația de tulburarea ordinii și liniștii publice

Scandal în lumea interlopă din Iași! Au ieșit cu macetele pe stradă. Patru membri ai lumii interlope din Iași vor fi nevoiți să dea socoteală în instanță după un scandal petrecut în plină stradă. Astfel, procurorii i-au trimis ieri în judecată pe Jean Mărăraș, Vandam Constantin, Narcis Drugu și Marian Drugu sub acuzația de tulburarea ordinii și liniștii publice. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate pentru a putea lua o decizie în acest dosar. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Scandal în lumea interlopă din Iași: Jean Mărăraș și Vandam Constantin, printre acuzați

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași spun că Jean Mărăraș, Vandam Constantin, Narcis Drugu și Marian Drugu au intrat în vizorul lor la finele anului trecut.

„În cauză s-a reţinut că, pe data de 20 decembrie 2021, în jurul orei 00:56, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Iași, inculpaţii J.M., C.V., N.D. şi M.D., având asupra lor două bâte, o macetă şi spray lacrimogen, au ameninţat-o pe persoana vătămată A.B., spunându-i că o vor omorî, urmărind-o în fugă pe aceasta şi creându-i o stare de panică și temere, comportamentul inculpaţilor tulburând totodată ordinea și liniștea publică”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Anchetatorii ieșeni au făcut rețineri după scandal

Prin ordonanţele organelor de cercetare penală din cadrul Inspectoratul Poliției Județene Iaşi-Serviciul de Investigaţii Criminale din data de 27 decembrie 2021, cei 4 inculpaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

„Mai apoi s-a dispus faţă de aceştia măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, măsură preventivă sub care au fost trimişi în judecată de către procuror. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a adăugat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

De remarcat este faptul că, în ultimii ani, pe străzile din județul Iași au avut loc mai multe astfel de incidente. Printre acestea s-au regăsit unele la care au participat chiar nepoții lui Cosmos Tănase, respectiv Jean Mărăraș și Vandam Constantin. Acum urmează a se vedea ce se va întâmpla cu cei 4 inculpați după scandalul care s-a petrecut în lumea interlopă din Iași.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024