Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal în lumea interlopă din Iași! Alina Filip, pusă la zid: ”Eram trimisă la furat prin alte țări să îi trimit gentuțe de firmă și ochelari”

Scandal în lumea interlopă din Iași! Alina Filip, pusă la zid: ”Eram trimisă la furat prin alte țări să îi trimit gentuțe de firmă și ochelari”

22 ian. 2022, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Scandal în lumea interlopă din Iași. Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu a fost pusă la zid și este acuzată că a dat bani cu camătă. Scandalul este însă destul de vechi. Mai multe persoane au depus plângeri la poliție și o acuză pe Alina Filip că ar fi intrat posesia unor case prin falsuri

Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu este acuzată de mai multe persoane că ar fi intrat în posesia unor case apelând la fel de fel de ”artificii” mai mult sau mai puțin legale. Ieri, Geanina Răuț, una dintre ”victimile” Alinei Filip a mers în zona Sf. Andrei, acolo unde rudele ei au avut o casă pe care au pierdut-o după ce ar fi împrumutat bani de la ALina Filip și Petronel Corduneanu.

”Uitați ce a putut să ne ia Alina Filip și ne-a lăsat pe străzi. Aveam 67 de metri pătrați, în spate, iar în față 72. Ne-a luat tot și ne-a evacuat fără să fie procesul, fără nimic. A adus o mașină de jandarmi și ne-a scos ca pe niște câini. Eu nici nu eram acasă, eram trimisă la furat prin alte țări să ii trimit camăta, gentuțe de firmă, și ochelari de firmă, trase cu cardurile. Ea și soțul ei, Petronel au profitat de mine să le trimit toată camată și casa tot nu ne-a dat-o. După ce i-am dat toți banii și mi-a spus că terbuie să-i mai dau 100.000 de euro. Mi-a luat bilete mie și cumnatei mele și ne-a trimis in Tenerife la furat. Din 2009 îi dau camătă lui Petronel Corduneanu, dar gata”, a spus Geanina Răuț.

Scandal în lumea interlopă din Iași: Ceartă între frații Corduneanu

Alian Filip este acuzată că ar fi luat o casă de pe Sf. Andrei, promițând o casă la schimb. Nu s-a ținut însă de promisiune.

”Alina venea înspre mine și s-a oprit la colțul casei și o întreabă pe soția mea dacă vrea să vândă casa, iar ea a zis că da, dacă plătește tot. După ce a zis că i-o dă, a întrebat-o cine e, Alina a spus că e inginer de construcții. A plecat în casă cu soția mea și acolo s-a înțeles cu baba mea, să îi cumpere o locuință unde să rămână. Nevasta mea a făcut toate actele de vânzare, am vândut-o și l-a urmă am întrebat-o unde e casa pe care ne-ai promis-o? Alina a luat dosarul și a pelcat, iar noi am rămas pe drumuri. A venit după mai multă vreme și ne-a spus că nu ne mai dă nimic”, a spus bărbatul.

Cum a început scandalul din familia Corduneanu

La sfârșitul anului trecut, în mediul online au început să circule câteva filmulețe realizate de Adrian Corduneanu și de soția sa, Ramona. ”Beleaua”, așa cum s-a autointitulat Adrian Corduneanu, vorbește extrem de urât despre soția fratelui său. În „clanul” Corduneanu, astfel de scandaluri nu au loc prea des. Este știut faptul că Adrian a avut ceva neînțelegeri cu fratele său, Petronel, și nu-și vorbesc. Totuși, se pare că Adrian ar avea ceva de împărțit cu soția lui Petronel, cu Alina Filip. În diferite filmulețe distribuite masiv pe rețelele de socializare, Adrian Corduneanu o face în toate felurile pe Alina Filip, în schimb evită să vorbească prea mult despre fratele său, Petronel. Din câte se pare, scandalul în familia Corduneanu ar fi izbucnit din cauza unor proprietăți, însă nu este totul foarte clar.

Cert este că, „în joc”, a intrat și soția lui Adrian, Ramona. Și aceasta vorbește urât în diferite filmulețe făcute publice despre Alina Filip. De o vreme însă Adrian și Ramona Corduneanu nu s-au mai implicat în acest scandal, însă, în trecut i-au susținut pe cei păgubiți în demersurile acestora. Cu siguranță încă un scandal în lumea interlopă din Iași va începe în curând, având în vedere presiunile din familia Corduneanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *