Scandal în fața unui bar din Iași! Un tânăr a fost snopit în bătaie și acum cere daune de 20.000 de euro

Scandal în fața unui bar din Iași! Un tânăr a fost snopit în bătaie și acum cere daune de 20.000 de euro

02 dec. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Un tânăr a provocat un scandal monstru chiar în fața unui bar din Iași. L-a bătut pe rivalul său până s-a descărcat de nervi, iar victima cere daune de 20.000 de euro

Marian Ilașcu, în vârstă de 31 de ani, a constituit o scenă de groază după ce și-a bătut rivalul cu bestialitate. Din fericire, leziunile provocate nu au fost grave și au necesitat un număr de îngrijiri medicale de 7-9 zile. Totul ar fi pornit din cauza unui joc.

Un tânăr a provocat un scandal monstru într-un bar din Iași

În data de 11 iulie 2022, agresorul se afla într-un bar din Iași împreună cu mai multe persoane, printre care și persoana vătămată. Cei doi au început să se certe de la un joc care se terminase prost pentru agresor, iar acesta și-a ieșit din minți și l-a bătut cât de tare a putut. Atunci au încercat să intervină ceilalți consumatori, martorii, însă s-au speriat de reacția violentă pe care a avut-o Marian și s-au retras.

„În seara zilei de 11.07.2022, în jurul orei 23:00, în timp ce se afla în incinta barului a aplicat mai multe lovituri cu pumnul la nivelul feței inculpatului, precum și o lovitură cu o sticlă în zona capului acestuia, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale, fapte ce au fost de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, creând o stare de panică în rândul celorlalți consumatori și a personalului de serviciu”, au declarat anchetatorii.

Ce pedeapsă a primit agresorul

Marian a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și a fost condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare. Ba mai mult, victima s-a constituit ca fiind parte civilă în proces, cu suma de 20.000 de euro, reprezentând daune morale, argumentând în fața judecătorilor că timp de câteva luni a avut niște dureri infernale de cap, ce l-au împiedicat să își desfășoare activitățile așa cum obișnuia, iar această sumă compensează suferința lui.

Potrivit certificatului medico-legal eliberat de Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, victima a prezentat plagă contuză, tumefacție și excoriație, care au putut fi produse prin lovire cu corp contondent. Luând în considerare toate aceste aspecte, instanţa reţine că partea civilă a fost afectată de comportamentul inculpatei, acţiunea ilicită având ca rezultat lezarea integrităţii psihice a victimei, și a fost aprobată suma, obligând inculpatul la plata acestora.

„În baza art. 199 alin. 1 din Codul penal procedură penală, condamnă pe inculpatul, cu datele de identificare, la pedeapsa de 1 (un) an și 2 (două) luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au adăugat oamenii legii în legătură cu tânărul care a provocat un scandal monstru în Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *