Prima pagină » Local » Scandal în comuna Belcești! Două familii se ceartă de la 2.000 de euro pentru niște lucrări de renovare în casă – GALERIE FOTO

Scandal în comuna Belcești! Două familii se ceartă de la 2.000 de euro pentru niște lucrări de renovare în casă – GALERIE FOTO

22 sept. 2022, 02:00, 8 ,
Ana-Maria Turcu, în Local

Scandal în Comuna Belcești între două familii care își aduc acuze grave! Totul a început de la postarea de pe pagina de Facebook a Marianei Bulbuc. Soția celui care a lucrat în casa familiei Jitaru a adus acuzații la adresa clienților, susținând că nu i-ar fi plătit lucrarea și că ar fi luat o țeapă de 2.000 de euro. În schimb, clienta susține că familia Bulbuc ar fi „mincinoasă și șantajistă” și că ar fi lucrat în bătaie de joc

Mariana Ștefania Jitaru l-a angajat cu ziua pe Iulian Bulbuc pentru a-i face lucrări în casă. Plecată în străinătate, aceasta susține că i-a dat bani bărbatului, deși ea nu văzuse decât în poze lucrările din casă, și că a mers „pe încredere”, deoarece sunt din același sat. Femeia susține că i-a oferit bărbatului 1.500 de euro și 2.100 de lei cash, pentru că „meseriașul” nu are firmă, iar restul banilor prin cont bancar, astfel încât el să nu plătească taxe pe acele sume.

interiorul casei si mizerie pe jos

Mariana Ștefania Jitaru l-a angajat cu ziua pe Iulian Bulbuc pentru a-i face lucrări în casă

Scandal în comuna Belcești: Război total între două familii de la niște bani pe o lucrare

un muncitor facand o masuratoare

Mariana Jitaru susține că muncitorii și-au bătut joc de banii ei

Mariana Ștefania Jitaru susține că aceasta l-a angajat pe soțul Marianei Bulbuc pentru a-i face mai multe reparații în interiorul casei. Ea, fiind plecată din țară, le-a trimis banii soților Bulbuc, mergând „pe încredere”, deoarece sunt din același sat. Femeia susține că ar fi fost punctuală la bani cu acest muncitor, dar și cu alții care au venit să facă lucrări la casă.

Mariana Bulbuc s-a plâns pe o rețea de socializare de faptul că familia Jitaru nu i-a dat toți banii.

„Mă gândeam că o sa te gândești la Dumnezeu și o să le dai banii la oameni pentru tot ce ți-au muncit în casă, dar văd că nu ai niciun gând, așa că am decis să îți scriu aici ca să vadă toată lumea că sunteți oameni de nimic. Ați plătit pentru că v-a tencuit tavanul, pereții, șapa și restul. I-ați tras țeapă de 100 de milioane, oare voi vă gândiți că aveți copii? Familia faimoasă Jitaru Ilie și Mariana”, scrie Mariana Bulbuc pe pagina ei de Facebook.

În schimb, Mariana Jitaru susține că ea a fost corectă și că are extrasele de cont cu banii dați și lista cu materialele cerute de meseriaș pentru lucrări.

un geam de la casa

Mariana Bulhac s-a plâns pe o rețea de socializare de faptul că familia Jitaru nu i-a dat toți banii

Mariana Jitaru susține că muncitorii și-au bătut joc de banii ei!

 extras de cont

Două familii se ceartă de la 2.000 de euro pentru niște lucrări de renovare în casă

Femeia care i-a tocmit pe „meseriași“ să-i facă reparații în casă susține că i-ar fi dat banii în avans, deși ea nu era în țară să vadă lucrările, ci doar în poze.

„În urma postării făcute de familia Bulbuc, țin să precizez că este o mincinoasă și o șantajistă. Soțul dumneaei și-a luat bănuții, cu toate că și-a bătut joc de lucrare și de materiale. I-am plătit cum am făcut cu toți meseriașii”, menționează Mariana Jitaru.

Clienta susține că a mai lucrat cu foarte multe persoane la această casă, că a fost corectă cu toată lumea și că nu au existat astfel de probleme.

„Pe lângă toate aceste lucruri, sunt și probleme de metri pătrați lucrați. Pe lângă toate plățile pe card pe care i le-am făcut, i-am dat și 1.500 de euro și 2.100 de lei pe care nu îi pot dovedi, deoarece i-am dat cash, nu i-a vrut în cont. El nu are firmă, lucrează la «negru». Cu o mistrie ruginită și o betonieră veche… Am dat 1.000 de lei pe o pompă de dat cu var, iar el pe o cameră îmi ia 600 de lei, deși am cumpărat aceste ustensile ca să îi ușurez munca. A făcut nenorocire în casă! Acum am trimis alți oameni să spargă gresia și să o ia de la început. Nici nu vreți să știți cum arată pereții. Noi la vară trebuie să o luăm de la capăt”, menționează femeia.

Un adevărat scandal s-a iscat în comuna Belcești, unde Maria Jitaru se plânge că a rămas cu banii dați și cu casa în paragină. Aceasta susține că a încercat să reclama situația la poliția din satul Belcești, dar fără rezultat.

De asemenea, a contactat un avocat și va merge mai departe până va demonstra că ea nu este vinovată și că a fost corectă în totalitate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *