Prima pagină » National » Scandal în centrul Timișoarei, două femei s-au bătut iar una dintre ele a fost reținută de oamenii legii.
Scandal în centrul Timișoarei, două femei s-au bătut iar una dintre ele a fost reținută de oamenii legii.

Scandal în centrul Timișoarei, două femei s-au bătut iar una dintre ele a fost reținută de oamenii legii.

04 iun. 2021, 13:04,
BZI.ro, în National

Întâmplare tragic comică în centrul Timisoarei după ce, în urma unor discuţii contradictorii două femei s-au luat la bătaie. Incidentul a fost aplanat de oamenii legii care le-au dus pe cele două femei la secţie, iar în urma cercetărilor s-a constatat faptul că una dintre femei i-a spart capul celeilalte. De altfel, poliţiştii au reţinut-o pentru 24 de ore pe femeia în vârstă de 34 de ani.

Cealaltă femeie a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Medicii spun că viaţa femeii nu este pusă în pericol.

O femeie a fost reţinută după ce i-a spart capul unei alte femei

Conform poliţiştilor din Timişoara, în jurul nopții de joi spre vineri la ora 00.00 un apel la numărul unic de urgentă anunţa faptul că în centrul Timișoarei două femei s-au luat la bătaie. Ajunşi la fața locului, poliţiştii au constatat că cele reclamate se confirmă. S-a mai constatat faptul că o femeie în vârstă de 34 de ani a lovit, în urma unor discuţii contradictorii, cu un material condontent, pe o femeie în vârst ade 26 de ani. Cea din urmă a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la spital.

„În cursul acestei nopți, în jurul orei 00:00, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112, privind producerea unui eveniment la un restaurant din centrul Timișoarei, cu privire la faptul că două persoane de sex feminin s-ar fi lovit. Ajunși la faţa locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Din verificările efectuate a reieșit faptul că o femeie, de 34 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi lovit cu un obiect contondent o femeie de 26 de ani.În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea femeii de 26 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Agresoara a fost reţinută de oamenii legii

În speţă, oamenii legii au condus-o la sediul poliţiei pe agresoare unde au întocmit şi un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire. În speţă, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore.

Femeia de 34 de ani a fost condusă la sediul poliției pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Cu privire la evenimentul petrecut în cursul nopții trecute în incinta unui restaurant din centrul municipiului Timișoara, vă aducem la cunoştinţa faptul că față de femeia de 34 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea și alte violențe” și „amenințare”, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.”, anunță IPJ Timiș.

 

La Iași, două femei s-au bătut în mijlocul drumului

Astfel de evenimente au fost surprinse și în municipiul Iași. De exemplu, acum câteva luni, două femei s-au luat la bătaie în mijlocul drumului. Din cauza unor neîntelegeri în trafic, femeile s-au hotărât să rezolve problema într-un mod bărbătesc. Acestea au creat scene desprinse din filme, spre mirarea celor care asistau la conflict.

Polițiștii secţiei 2 poliţie au fost sesizaţi prin apel la 112, de un cetățean care a văzut conflictul. S-au deplasat la fața locului, iar fetele nu au depus plângere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *