Prima pagină » Actualitate » Scandal general la CFR! Antrenorul Marius Șumudică nu a fost lăsat să intre în bază sportivă de la Cluj – VIDEO

Scandal general la CFR! Antrenorul Marius Șumudică nu a fost lăsat să intre în bază sportivă de la Cluj – VIDEO

27 aug. 2021, 11:51,
în Actualitate

Incă un episod şocant la CFR unde lucrurile sunt tensionate după înfrângerea echipei din Europa League. Așadar, incă antrenorul Marius Șumudică nu a fost lăsat de conducerea echipei să intre în Bază Sportivă Cluj. Acesta s-a arătat șocat de faptul că patronul echipei a blocat accesul.

Marius Șumudică ar fi fost demis după înfrângerea ruşinoasă din Europa League iar în locul lui ar fi venit Dan Petrescu.

Marius Șumudică nu a fost lăsat de conducere să intre la bază sportivă

Marius Șumudică, incă antrenorul de la CFR Cluj, nu a fost lăsat de conducere să intre la bază sportivă. Șumudică a fost șocat de reacţia conducerii:

„Eu sunt antrenorul echipei. La ora 10 trebuia să fiu la antrenament. Vă rog frumos să-mi dați voie. Dacă aveți vreun ordin, eu mă conformez. Filmez că nu m-ați lăsat să intru”, a spus Șumudică.

„N-am pățit în viața mea. Să venim la program și să nu mi se permită să intru. Să nu mi se permită să intru în bază!”, a spus Șumudică.

Șumidică a repetat spunând că în acte este încă antrenorul celor de la CFR Cluj

„Eu sunt antrenorul echipei, nu m-a anunțat nimeni oficial. Am venit la antrenament, este programul echipei. Eu am venit cu o oră jumătate înainte și nu sunt lăsat să intru în bază. Nu am vorbit cu patronul echipei.”, a fost reacția tehnicianului celor de la CFR Cluj, conform sport.ro.

Stafful celor de la CFR Cluj s-au bătut la vestiare

De altfel au fost ore întregi de tensiune la CFR Cluj mai ales după eliminarea din fața celor de la Steaua Roșie Belgrad cu scorul general de 6-1. Așadar, azi noapte, după meciul de pe stadionul din Gruia, jurnaliştii au surprins cum cei din stafful campioanei României s-au luat la bătaie la vestiare.

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Naum pe post.


EXCLUSIV | Arlauskis face revoluție! „Dacă vă cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți!” pe www.sport.ro

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024