Prima pagină » Local » Scandal de zile mari la un cazinou din Iași! Un tânăr dependent de păcănele a băgat niște sume uriașe în aparate și nu s-a ales cu nimic. Iată ce a făcut individul
Scandal de zile mari la un cazinou din Iași! Un tânăr dependent de păcănele a băgat niște sume uriașe în aparate și nu s-a ales cu nimic. Iată ce a făcut individul

Scandal de zile mari la un cazinou din Iași! Un tânăr dependent de păcănele a băgat niște sume uriașe în aparate și nu s-a ales cu nimic. Iată ce a făcut individul

05 oct. 2023, 02:00, 2 ,
Cosmina Puiu în Local

Un tânăr din Iași, dependent de păcănele, a inițiat un scandal de zile mari. Acesta a băgat niște sume uriașe în aparate și nu s-a ales cu nimic, astfel că a recurs la un gest absolut surprinzător

Marian I., un tânăr în vârstă de 29 de ani, care pare a fi dependent de păcănele, fiind cunoscut de toți angajații de la sălile de jocuri din oraș ca un bărbat scandalagiu atunci când pierde niște sume mari. Așa s-a întâmplat și ultima oară, când se afla la o sală de jocuri din Tudor Vladimirescu. După ce a băgat bani grei în aparate și a văzut ca nu a câștigat nimic a lovit totul în jur. A început cu scaunul și a terminat chiar cu aparatul.

Un tânăr dependent de păcănele a băgat niște sume uriașe în aparate și nu s-a ales cu nimic

În data de 28 iulie 2022, Marian I. s-a dus la o sală de jocuri din cartierul Tudor Vladimirescu și a început să joace cu niște sume importante, în speranța că va dubla banii și se va îmbogăți. Dar surpriză! I-a pierdut pe toți, aproximativ 9.000 de lei, iar acesta și-a ieșit din fire, începând să tragă cu pumnii și picioarele în ecranele aparatelor. Ulterior, angajații au chemat poliția, dar individului nu i-a păsat și a luat la bătaie un alt client al sălii, fără a se cunoaște sau să aibă vreo altercație. După acest eveniment, Marian a ieșit în grabă și a vrut să dea bir cu fugiții, însă nu a reușit.

„La data de 28.07.2022, inculpatul a lovit cu pumnul ecranul unui aparat slot machine, model EGT Premier, din incinta unei agenţii, cauzând un prejudiciu în suma de 2.234 de lei, reprezentând valoarea touchscreen-ului. Situaţia de fapt cu care a fost sesizată instanţa s-a stabilit în urma administrării următoarelor mijloace de probă: factura proforma, proces-verbal de constatare intervenţie, proces-verbal de vizionare a imaginilor înregistrate de camera de supraveghere din incinta sălii de jocuri”, au transmis anchetatorii.

Ce pedeapsă a primit individul

Bărbatul a fost trimis în judecată sub acuzația de distrugere și lovire sau alte violențe. Dar anchetatorii ieșeni au dispus achitarea inculpatului din lipsa probelor.

„Neexistând probe certe care să permită lămurirea cauzei sub aspectul existenței legăturii de cauzalitate dintre lovitura aplicată de inculpat și distrugerea aparatului, Curtea va dispune achitarea inculpatului pentru infracțiunea de distrugere, în temeiul art. 396, alin. (5), C. proc. pen., rap. la art. (16), alin. 1, lit. c), C. proc. pen”, au mai spus oamenii legii în legătură cu tânărul dependent de păcănele la doar 29 de ani.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Astia care jucati la aparate sunteti niste parliti si fraieri. Aparatele sunt programate in asa fel incat profitul lor sa fie imens. De asta tu saracule care joci la pacanele pleci pe jos, iar patronul salii cu Porsche si alte marci de masini scumpe. Bineinteles ca are si o vila si alte terenuri/imobile, in timp ce tu stai la bloc. Treziti-va! N-am vazut pe nimeni sa se îmbogățească jucand la aparate.

  • trimit femeile la produs sa aibe bani de aparate si apoi tot ei fac scandal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`