Prima pagină » National » Scandal de proporții la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța
Scandal de proporții la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța

Scandal de proporții la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța

21 sept. 2024, 10:40,
în National

Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a provocat un incident grav vineri seară la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța. Acesta a devenit agresiv imediat după ce a intrat în spital, insultând personalul medical și ulterior dezbrăcându-se.

Nemulțumit că nu a fost consultat imediat și nu a fost trimis la psihiatrie, bărbatul a început să se certe cu personalul medical. Deși angajații i-au explicat că trebuie mai întâi să fie evaluat de medicii de la Urgențe pentru a primi un diagnostic, acesta a devenit din ce în ce mai violent.

Conflictul a escaladat când bărbatul s-a dezbrăcat și l-a atacat pe un agent de pază care încerca să-l calmeze. Echipajele de poliție, sosite la fața locului, au intervenit rapid, imobilizându-l. După ce i s-au făcut investigațiile necesare, bărbatul a fost transferat la psihiatrie pentru o evaluare de specialitate.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, bărbatul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024