Prima pagină » Local » Scandal de proporţii la Iaşi! Mascaţii au intervenit să oprească bătaia dintre două familii rivale – EXCLUSIV, FOTO/UPDATE

Scandal de proporţii la Iaşi! Mascaţii au intervenit să oprească bătaia dintre două familii rivale – EXCLUSIV, FOTO/UPDATE

21 iul. 2022, 08:48,
BZI.ro, în Local

Este bătaie generală în localitatea Grajduri din judeţul Iași unde mai multe grupări de rromi s-au certat. La fața locului intervin mascații de la SAS, dar și mai multe echipaje ale poliției din localitate. Conform informațiilor de ultimă oră se pare că scandalul are loc din cauza unor neînțelegeri mai vechi dintre două familii de etnie rromă din zonă. Nu se cunoaște existența vreunei persoane rănite.

Conform comunicatului emis de IPJ Iași, la fața locului au intervenit inițial polițiștii de la Postul de Poliție Grajduri. Conflictul a fost unul spontan și verbal. În altercație au fost implicate 10 persoane care au fost conduse la Postul de Poliție Grajduri pentru a fi stabilite măsurile legale:

Astăzi, 21 iulie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii Postului de Poliție Grajduri au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, cu privire la un conflict verbal spontan iscat între membrii a două familii vecine din comuna Grajduri. La fața locului au intervenit, de îndată polițiștii Postului de Poliție Grajduri, un echipaj al SAS Iași și un echipaj de jandarmi ieșeni, conflictul fiind aplanat în scurt timp. În urma acestui conflict nu au rezultat victime omenești. Cele 10 persoane implicate în conflict au fost conduse la sediul Postului de Poliție Grajduri pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *