Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal de proporții la Aeroportul Internațional Iași! Un afacerist a ratat îmbarcarea la secundă, iar acum amenință cu procese. „Am pierdut un contract de câteva sute de mii de lire”

Scandal de proporții la Aeroportul Internațional Iași! Un afacerist a ratat îmbarcarea la secundă, iar acum amenință cu procese. „Am pierdut un contract de câteva sute de mii de lire”

14 aug. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Scandal la Aeroportul Internațional Iași. Un bărbat care trebuia să ajungă în Liverpool a avut un șoc atunci când a vrut să treacă de poarta de îmbarcare

Ciprian Ionuț Radu este tânărul care intenționează să dea WizzAir în judecată din cauză că nu a fost lăsat să urce în avion. Acesta a ajuns pe data de 12 august 2024 în terminalul T4, însă nu a mai avut voie să se îmbarce în aeronavă. Tânărul intenționează să acționeze firma în instanță.

Scandal în Aeroportul Internațional Iași! Un bărbat nu a mai fost lăsat să treacă de poarta de îmbarcare, deși toate controalele au fost efectuate

Ciprian Ionuț Radu este tânărul care a avut un șoc atunci când a aflat că nu mai poate ajunge în Liverpool, Anglia, după ce angajații companiei i-au refuzat accesul în aeronava WizzAir. Acesta susține faptul că nu a fost anunțat cu privire la schimbarea orei de îmbarcare și nici nu a fost strigat, așa cum se procedează în toate aeroporturile din lume.

„Pe data de 12 august 2024, aveam bilet să plec spre Liverpool. Am ajuns în aeroportul din Iași cu două ore înainte. Mi s-au făcut toate verificările necesare, am trecut de control, de vamă, de tot. Îmbarcarea propriu-zisă era până la ora 15.05. Din cauză că am ajuns mai devreme, m-am oprit până în Duty Free, de unde am achiziționat niște produse. În fața porții de îmbarcare am ajuns la ora 14.56 și mi s-a spus că nu mai pot trece pentru că poarta s-a închis. Nu mai spun de faptul că pe bilet îmi apărea îmbarcarea pe terminalul T3 și, de fapt, m-am trezit la aeroport că îmbarcarea se făcea în T4. Când am vrut să trec de poarta de îmbarcare, nu mi s-a mai dat voie, spunându-mi că s-a închis accesul și nu mai pot trece. Am discutat cu personalul din aeroport, le-am arătat bonul de la magazin, le-am spus inclusiv faptul că nu a expirat timpul de îmbarcare, dar nimeni nu m-a băgat în seamă. Se uitau unii la alții și nu făceau nimic, deși aeronava era în continuare pe pistă, iar pasagerii urcau încă în avion, erau pe scara avionului. M-au pasat prin aeroport, ba la un director, ba la cei de la compania de transport. Dădeau vina unii pe alții. Menționez faptul că nu am fost strigat în aeroport, așa cum se procedează de obicei, nu a fost anunțată nici măcar modificarea orei de îmbarcare. Le-am spus angajaților că vreau să fac o reclamație, au spus că nu am unde. M-am trezit, efectiv, în fața unei porți închise”, a declarat Ciprian Ionuț Radu

Ciprian Ionuț Radu: „Eu am afaceri în Anglia, am pierdut un contract de câteva sute de mii de lire”

Tânărul din Iași locuiește în Liverpool, unde are și afaceri în domeniul construcțiilor. Acesta a transmis faptul că va da compania WizzAir în judecată din cauza faptului că prin pierderea cursei i-a fost adus un prejudiciu de câteva sute de mii de lire.

„Am pierdut zborul și a fost necesar să plec pe banii mei la aeroportul din Bacău, de unde am reușit să zbor, dar spre Londra, nu spre Liverpool. Este inadmisibil, este o mare bătaie de joc. Eu am afaceri în Anglia, am pierdut un contract de câteva sute de mii de lire. Din cauză că nu am onorat întâlnirea programată, am fost penalizat cu câteva mii de lire. În Anglia, firmele primesc un anumit punctaj pentru profesionalism, seriozitate și altele, iar mie mi-a fost micșorat punctajul. Cine plătește pentru toate prejudiciile care mi s-au adus din cauza unor oameni care nu mi-au permis intrarea în avion ,deși aeronava era pe pistă, mai erau oameni care urcau în avion, iar pe mine nu mă lăsau să trec de poartă. Sunt hotărât să îi acționez în instanță”, a adăugat Ciprian Ionuț Radu

Amintim aici faptul că, recent, 164 de pasageri au rămas blocaţi pe aeroportul din Sharm El Sheikh, din Egipt, după ce zborul le-a fost anulat. Aceștia au petrecut peste 33 de ore în sala de așteptare.

Menționăm faptul că, până la închiderea ediției, reprezentanții WizzAir nu au oferit niciun punct de vedere cu privire la situația tânărului din Iași.

Scandal la Aeroportul Internațional Iași. Un bărbat care trebuia să ajungă în Liverpool a avut un șoc atunci când a vrut să treacă de poarta de îmbarcare. Acesta va da în judecată WizzAir.

Comentarii
  • Ai pierdut pe naiba, toti sunteti lucratori in constructii si va dati mari manageri. Cat puii mei ai stat la duty free daca stii ca ora de imbarcare? Bine ti-au facut

  • Cum este posibil sa vii cu doua ore inainte si sa te prezinti la poarta de imbarcare cu cateva minute inainte de ora de zbor? Foarte bine au procedat cei de la aeroport. Si ce voia sa reclame, faptul ca a intarziat nepermis de mult la imbarcare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *