Prima pagină » Local » Scandal cu polițiști, pe un drum din Iași! Totul a izbucnit de la câteva fotografii făcute de pe șosea
Scandal cu polițiști, pe un drum din Iași! Totul a izbucnit de la câteva fotografii făcute de pe șosea

Scandal cu polițiști, pe un drum din Iași! Totul a izbucnit de la câteva fotografii făcute de pe șosea

04 oct. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un ieșean s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor, după ce a fost acuzat că ar fi fost implicat într-un scandal cu polițiști. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Nicușor Stănescu la 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Întreg scandalul ar fi izbucnit după ce un polițist a făcut câteva poze la casa lui Nicușor Stănescu

Scandal cu polițiști, pe un drum din județul Iași! Totul a izbucnit de la câteva fotografii făcute de pe șosea. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Nicușor Stănescu la 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Întreg scandalul ar fi izbucnit după ce un polițist a făcut câteva poze la casa lui Nicușor Stănescu.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 100 de zile, fie în cadrul Primăriei Comunei Grajduri, fie în cadrul instituțiilor pe care aceasta le gestionează din punct de vedere administrativ”, au afirmat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Scandalul a izbucnit după ce un polițist ieșean a făcut mai multe poze

Procesul lui Nicușor Stănescu (31 de ani) a început pe 19 martie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Pe data de 2 februarie 2021, în jurul orei 13:30, inculpatul i-a adresat amenințări cu moartea agentului principal din cadrul Postului de Poliție Grajduri, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitate, în contextul îndeplinirii unor acte de cercetare penală în dosare ce îl priveau pe inculpat, amenințări ce au fost de natură să-i provoace o stare de temere. De asemenea, în aceeași zi, inculpatul i-a adresat amenințări cu moartea agentului principal din cadrul Postului de Poliție Grajduri, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, iar actul comis a fost de natură să tulbure ordinea și liniștea în spațiul public din localitate și să provoace o stare de nesiguranță și indignare persoanelor aflate în proximitatea agentului”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

Nicușor Stănescu, iritat pentru că agentul i-a pozat curtea casei

Pe 2 februarie 2021, în jurul orei 13:30, doi agenți din cadrul Postului de Poliție Grajduri se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fiind planificați de serviciu între orele 8:00 și 16:00, ocazie cu care s-au deplasat în localitate, la domiciliul lui Nicușor Stănescu. Agenții aveau de efectuat activități de cercetare penală în mai multe dosare penale, urmând să-i comunice și lui Stănescu faptul că a dobândit calitatea de suspect într-un dosar și să-l citeze pentru a doua zi la sediul Poliției, în vederea audierii cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, prevăzută de art. 92, alin. (2), din Legea nr. 123/2012 a energiei electrice și a gazelor naturale.

„Inculpatul nu se afla la domiciliu, iar agentul principal de Poliție a fotografiat locuința acestuia și stâlpii de electricitate, în timp ce se afla pe drumul public, urmând ca fotografiile să fie atașate la dosarul cauzei. Lucrătorii de poliție s-au deplasat la domiciliul familiei V., situat la o distanță de circa 250 de metri de cea a inculpatului”, au mai spus oamenii legii.

La un moment dat, la fața locului a ajuns Nicușor Stănescu, care ar fi făcut scandal pe motiv că polițistul i-a fotografiat locuința.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`