Prima pagină » Local » Scandal cât palatele țigănești, la Grajduri! Mascații au făcut liniște, după ce totul o luase razna. Miza: câteva zeci de mii de lei (EXCLUSIV)

Scandal cât palatele țigănești, la Grajduri! Mascații au făcut liniște, după ce totul o luase razna. Miza: câteva zeci de mii de lei (EXCLUSIV)

22 iul. 2022, 02:00, 1 ,
Sorin Pavelescu, în Local

Mai multe persoane de etnie romă s-au luat la ceartă în comuna ieșeană Grajduri. Din câte se pare, totul ar fi plecat de la unele neînțelegeri legate de bani

Ieri s-a dat alarma la Grajduri. În comuna ieșeană în care trăiește o comunitate destul de mare de romi, avea să se iște un conflict ce putea cu ușurință să degenereze. Mai multe persoane din familiile Stănescu au început să se certe între ele. Polițiștii din zonă au fost sesizați despre conflict, însă prezența lor nu a liniștit apele, de aceea a fost necesară intervenția mascaților din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS), dar și a jandarmilor. La scurt timp după ajungerea echipajelor la Grajduri, romii s-au liniștit. Zece persoane au fost însă conduse la audieri.

Nu au apucat să se lovească

Reprezentanții IPJ Iași au precizat că romii nu s-au agresat decât verbal.

„În jurul orei 08.30, polițiștii Postului de Poliție Grajduri au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la un conflict verbal, iscat între membrii a două familii vecine din comuna Grajduri. La fața locului au intervenit de îndată polițiștii Postului de Poliție Grajduri, un echipaj al SAS Iași și un echipaj de jandarmi ieșeni, conflictul fiind aplanat în scurt timp. În urma acestui conflict, nu au rezultat victime omenești. Cele 10 persoane implicate au fost conduse la sediul Postului de Poliție Grajduri, pentru stabilirea întregii situații de fapt și pentru luarea măsurilor legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Banii și fierul vechi

Reporterii BZI au aflat de la ce a izbucnit întregul conflict. Se pare că cearta dintre familii ar fi pornit de la o sumă de bani și de la fierul vechi. Aparent, membri celor două familii nu s-ar fi înțeles, declanșându-se, astfel, un adevărat scandal.

În orice caz, conflictul dintre familii a fost aplanat de autorități, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla în „șatră”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *