Prima pagină » Local » Scandal cât casa, pe străzile din Iaşi! Au vrut să facă moarte de om! Un bărbat a fost arestat, dar un alt ieşean a scăpat de gratii! (Exclusiv)
Scandal cât casa, pe străzile din Iaşi! Au vrut să facă moarte de om! Un bărbat a fost arestat, dar un alt ieşean a scăpat de gratii! (Exclusiv)

Scandal cât casa, pe străzile din Iaşi! Au vrut să facă moarte de om! Un bărbat a fost arestat, dar un alt ieşean a scăpat de gratii! (Exclusiv)

13 ian. 2021, 19:10,
Ciprian Nedelcu, în Local

Scandal cât casa, pe străzile din Iaşi! O tentativă de omor care a avut loc pe străzile din Iaşi a dus la arestarea preventivă a unui individ. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea făcută de procurori pe numele lui Daniel Costel Munteanu (fost Buhuş). Pe de altă parte, magistraţii ieşeni au respins propunerea similară formulată de anchetatori pe numele lui Constantin Chirilă

Un scandal cât casa a avut loc pe străzile din Iaşi! Doi indivizi sunt cercetaţi pentru că au vrut să facă moarte de om! În urma scamndalului, un bărbat a fost arestat, dar un alt ieşean a scăpat de gratii! Astfel, miercuri, 13 ianuarie 2021, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă făcută de anchetatori pe numele lui Daniel Costel Munteanu (fost Buhuş).

„Instanţa admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. În consecinţă, ia faţă de inculpatul Daniel Costel Munteanu, cercetat pentru tentativă de omor calificat, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă faţă de inculpat”, au precizat miercuri seară magistraţii ieşeni.

Daniel Costel Munteanu, suspectat că a vrut să facă moarte de om!

De remarcat este faptul că decizia care îl priveşte pe Daniel Costel Munteanu nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Ieşeanul a intrat recent în vizorul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva zile, individul a fost implicat într-un scandal cât casa şi a vrut să facă moarte de om.
Autorităţile ieşene au fost anunţate despre producerea incidentului printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. La faţa locului a ajuns un echipaj medical, care a transportat victima la spital. De asemenea, poliţiştii au demarat o anchetă şi au ajuns la Daniel Costel Munteanu (fost Buhuş). Acesta a fost săltat şi dus la audieri. Marţi, 12 ianuarie 2021, ieşeanul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor calificat.

Constantin Chirilă, un alt ieşean, a scăpat de gratii!

Un alt ieşean, Constantin Chirilă, a avut mai mult noroc şi a scăpat de gratii. Magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins propunerea făcută de anchetatori în cazul său.

„Instanţa respinge propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Dispune luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul Constantin Chirilă, cercetat pentru tentativă de omor pe o durată de 60 de zile. Dispune punerea în libertate a inculpatului, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză”, au afirmat miercuri seară judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi.

Nici în acest caz decizia instanţei nu este definitivă. Aceasta poate fi contestată atât de ieşean, cât şi de procurorii din carul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Scandal cu un vecin, într-o comună din judeţul Iaşi

Oamenii legii au spus că, în urmă cu câteva zile, Constantin Chirilă a fost implicat într-un alt scandal cât casa. Incidentul a avut loc cu un sătean din comuna Belceşti, judeţul Iaşi. Anchetatorii au susţinut că acest conflict spontan a izbucnit între Constantin Chirilă şi Costel M. În plus, la incident ar fi asistat mai mulţi martori, printre care şi rude de-ale victimei. Întreg scandalul a fost anunţat autorităţilor printr-un apel la 112. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Totodată, agenţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat cercetările şi au ajuns la Constantin Chirilă. Individul a fost dus la audieri. Marţi, 12 ianuarie 2021, ieşeanul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de omor. Miercuri seară, el a fost pus în libertate de judecătorii ieşeni. Acum, rămâne de văzut dacă cele 2 decizii ale Tribunalului Judeţean vor fi sau nu contestate de către cei 2 ieşeni sau de procurori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *