Prima pagină » Local » Scandal cât casa pe o stradă din Iași! Victima mergea liniștită, când s-a trezit cu un cuțit în piept
Scandal cât casa pe o stradă din Iași! Victima mergea liniștită, când s-a trezit cu un cuțit în piept

Scandal cât casa pe o stradă din Iași! Victima mergea liniștită, când s-a trezit cu un cuțit în piept

30 sept. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în instanță, pe motiv că a încercat să facă moarte de om. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus recent trimiterea în judecată a lui Constantin Marian Gheorghiță, sub acuzația de tentativă de omor. Oamenii legii spun că, în urmă cu câteva săptămâni, după un conflict spontan, ieșeanul l-ar fi lovit pe un bărbat, Gheorghe U., punându-i viața în pericol

Scandal cât casa pe o stradă din Iași! Victima mergea liniștită, când s-a trezit cu un cuțit în piept. În urma incidentului de o gravitate extremă, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus recent trimiterea în judecată a lui Constantin Marian Gheorghiță, sub acuzația de tentativă de omor.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanul Constantin Marian Gheorghiță, acuzat că a vrut să facă moarte de om

Anchetatorii ieșeni au afirmat că individul a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. După incidentul respectiv, Constantin Marian Gheorghiță a și fost arestat preventiv.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Constantin Marian Gheorghiță, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, pentru o perioadă de 30 de zile. Emite, de îndată, mandatul de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu a fost definitivă, aceasta fiind contestată, de altfel, de către Constantin Marian Gheorghiță.

Un scandal cât casa, pe o stradă din Iași

Anchetatorii au afirmat că ieșeanul Constantin Marian Gheorghiță (în vârstă de 20 de ani) a fost implicat într-un scandal care a izbucnit pe un drum din județul Iași.

„Prin referatul din data de 8 august 2021 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, s-a propus arestarea preventivă a inculpatului C.M.G., cercetat sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor. În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 6 spre 7 august 2021, în jurul orei 1:00, în timp ce se afla pe un drum sătesc din comuna Coarnele Caprei, județul Iași, ca urmare a unui conflict spontan, inculpatul C.M.G. i-a aplicat o lovitură persoanei vătămate G.U., cu un cuțit, în zona toracică. Doctorul din cadrul Institutului de Medicină Legală Iași a concluzionat că victima a suferit o plagă înjunghiată hemitorace stâng penetrantă, cu pneumotorax stâng drenat”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *