Prima pagină » International » Scafandrii au găsit ultima persoană de pe iahtul de lux scufundat în Sicilia. Fiica miliardarului este a șasea victimă a tragediei
Scafandrii au găsit ultima persoană de pe iahtul de lux scufundat în Sicilia. Fiica miliardarului este a șasea victimă a tragediei

Scafandrii au găsit ultima persoană de pe iahtul de lux scufundat în Sicilia. Fiica miliardarului este a șasea victimă a tragediei

23 aug. 2024, 16:40,
Simona Ciobanu în International

Scafandrii au găsit cel de-al șaselea trup neînsuflețit, în urma scufundării unui iaht de lux în apropierea coastei Siciliei. Se crede că victima este Hannah Lynch, în vârstă de 18 ani, conform rapoartelor din presa italiană citate de bbc.com.

Hannah Lynch era ultima persoană încă dispărută după naufragiul care a avut loc la începutul săptămânii.

Corpul tatălui său, antreprenorul din domeniul tehnologiei Mike Lynch, a fost recuperat împreună cu alte cinci cadavre, după ce iahtul de lux Bayesian s-a scufundat în timpul unei furtuni neașteptate, în apropierea satului pescăresc italian Porticello, situat la est de Palermo.

Cadavrul fiicei miliardarului Michael Lynch a fost găsit de scafandri iahtul de lux scufundat

Dintre cei 22 de pasageri și membri ai echipajului aflați la bord, 15 au supraviețuit, printre care și un copil de un an, alături de mama lui Hannah, Angela Bacares.

Alte victime ale scufundării au fost Jonathan Bloomer, președintele Morgan Stanley International, împreună cu soția sa, Judy Bloomer, avocatul Chris Morvillo de la Clifford Chance și soția sa, Neda Morvillo, precum și bucătarul de pe iaht, Recaldo Thomas.

Epava iahtului Bayesian se află la o adâncime de 50 de metri pe fundul mării.

Salvatorii au descris operațiunea de recuperare, care continuă din cursul zilei de luni, ca fiind „complexă”, scafandrii fiind nevoiți să se limiteze la scufundări de doar 12 minute.

Ridicarea iahtului scufundat de pe fundul mării nu este încă planificată, dar este luată în considerare pentru viitor, conform unui purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă italiene.

Potrivit scafandrilor implicați în operațiune, nava era „practic intactă” pe fundul mării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *