Prima pagină » Cultural » Saveta Bogdan vrea să se întoarcă în România. Care este relația dintre interpretă și ginerele ei

Saveta Bogdan vrea să se întoarcă în România. Care este relația dintre interpretă și ginerele ei

24 iul. 2023, 13:15,
în Cultural

Saveta Bogdan nu mai vrea să stea în America și își dorește să vină cât mai repede în România! Artista a mărturisit, în cadrul unui interviu, ce relație are cu ginerele ei!

Nu este un secret pentru nimeni că Saveta Bogdan se află în vizită la fiica ei, în Statele Unite ale Americii, dar deja își dorește să ajungă acasă, în România!

Saveta Bogdan vrea să se întoarcă în România

Artista a declarat că îi este dor de România și nu mai poate sta în străinătate. Chiar dacă la început totul i se părea frumos, pe parcurs a trecut prin multe provocări, mai ales când a venit vorba despre diferențele culturale și obiceiurile culinare.

Aceasta a menționat că nu are o relație bună cu mâncărurile din America, deoarece conțin foarte multe sosuri și se adaugă mult zahăr.

Pe lângă aceste lucruri, artista nu consumă dulciuri și a fost o provocare dificilă pentru ea în perioada în care nu a stat în România.

„Mi-e dor de țară deja. Nu, nu mai rezist, de mai mult de trei luni sunt aici.(…) Nu mă împac cu mâncărurile lor de aici absolut deloc, nu mă împac cu ele. Ei au multe sosuri, dar pun zahăr în ele, și eu nu suport zahăr, nu mănânc dulce, nu-mi place dulce.(…) Să știi că am slăbit vreo cinci kilograme, pentru că este altfele de mâncare.

Este o altă mentalitate, este altceva, eu nu am cu cine vorbi, mă plictisesc. Copiii placă la serviciu și limba română nu mai am cu cine vorbi, decât la telefon. Stau toată ziua pe telefon, sun pe toată lumea”, a mărturisit Saveta Bogdan, în cadrul unui interviu.

Care este relația dintre interpretă și ginerele ei

Se pare că nu doar problemele culinare au fost singura provocare pentru artistă, deoarece nici comunicarea nu a fost punctul ei forte.

Aceasta a trecut prin dificultăți destul de mari atunci când a trebuit să vorbească în limba engleză cu ginerele ei.

„Păi și acum îl înjur, de exemplu, eu merg să ud plantele, adică, să ud grădina dimineața, el spune plante. Dacă spune câte ceva: ”Mama, pui prea multă apă, ia mai dă-te mă… și taci din gură. Dar el nu înțelege, el spune: „Nu speak românește”, nici eu nu speak english. Acum, trece pe lângă mine și spune: ”no speak, no speak”. Să văd ce face în România, vine în România 18 zile, cu fiica mea”, a adăugat artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *