Prima pagină » Cancan ultimă oră » Saveta Bogdan, semne de dincolo, în Săptămâna Mare. Ce i-au transmis mama și fratele, în vis

Saveta Bogdan, semne de dincolo, în Săptămâna Mare. Ce i-au transmis mama și fratele, în vis

22 apr. 2022, 23:30,
în Cancan ultimă oră

Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. La 76 de ani, interpreta de muzică populară locuiește singură, iar asta o face să primească des ”vizita” celor pe care nu-i mai are aproape. Viața a făcut ca vedeta să-și piardă și mama, iar ulterior și fratele, care s-a luptat mult timp cu o gravă problemă de sănătate.

Artista a tot spus că primește semne de la ei, prin intermediul viselor

De când nu îi mai are, artista a tot spus că primește semne de la ei, prin intermediul viselor. Ba chiar, și trecerea lor la cele sfinte a prevestit-o.
Iar acum, în Săptămâna Mare, în cadrul unei emisiuni TV, Saveta Bogdan spune că a avut parte, din nou, de niște vise care au adus-o mai aproape de cei pe care i-a pierdut, dar îi păstrează mereu în suflet.

Saveta Bogdan spune că, de această dată, cei doi i-au apărut în vis cerându-i de mâncare și de băut. Astfel, păstrând vechile obiceiuri, artista a dat de pomană cafea în numele mamei și sarmale și drob pentru fratele său.

Mai mult decât atât, interpreta mărturisește că cel căruia îi simte mai des prezența este fratele său. Bărbatul, care astăzi nu mai este printre noi, îi trimite mereu mesaje artistei, își face vocea auzită în casă, subliniază Saveta Bogdan, o sfătuiește și are grijă să o ferească de orice necaz.

Saveta Bogdan, protejată de fratele decedat: „Mă sfătuiește cu multe chestii”

Ultima oară, mărturisește artista, fratele ei a sfătuit-o să nu dea România pe America, țară unde locuiește fiica Savetei și unde se gândește să se mute și ea.

„Eu îl visez mereu pe fratele meu și pe mama mea. Aseară am avut un vis și tot timpul îi aud vocea fratelui meu prin casă, tot timpul îmi spune ceva. Îmi spune că el e bine acolo, că s-a întâlnit cu mulți vecini acolo, mă sfătuiește cu multe chestii. Și eu mereu îi zic în vis că vreau să plec în America, dar el zice: ‘Nu, nu pleca în America, tu ai publicul tău aici care te iubește’. Pe el îl visez mai mult ca pe mama. Mama îmi spune să-i dau cafea, fratele meu a zis că vrea sarmale și drob. I-am dat în această dimineață, ce să fac. Îi vsez des, îmi transmit mesaje, mă avertizează mereu, au mare grijă de mine”, a declarat Saveta Bogdan, în cadrul unei emisiuni TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *