Prima pagină » Cultural » Saveta Bogdan s-a despărțit de iubit! Gestul care l-a deranjat pe avocatul cu care se iubea de ceva timp

Saveta Bogdan s-a despărțit de iubit! Gestul care l-a deranjat pe avocatul cu care se iubea de ceva timp

02 iun. 2023, 08:50,
în Cultural

Saveta Bogdan a plecat la fiica ei, în Statele Unite ale Americii, acolo unde va petrece următoarele trei luni. Totuși, se pare că viața îndrăgitei interprete de muzică populară nu este întotdeauna roz.

Recent, vedeta și iubitul său s-au despărțit și au decis să meargă pe drumuri separate.

Saveta Bogdan s-a despărțit de iubit!

Până nu demult, artista a avut o relație cu un avocat, însă se pare că decizia de a pleca în Statele Unite și de a petrece câteva luni acolo nu a fost pe placul iubitului său. Cu toate acestea, Saveta Bogdan a pus familia pe primul plan și a decis totuși să plece peste Ocean, la fiica sa.

Vedeta a pus capăt poveștii de iubire, iar acum petrece momente minunate în America. Face cursuri de salsa, participă la parade militare și merge la plajă. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că nu are timp să se plictisească și profită la maxim de vacanță.

„Am făcut o pauză pentru că, câteodată trebuie să mai faci și pauze cu iubiții ăștia. Ce să spun, aici iau cursuri de salsa, am fost la o paradă militară unde au fost veteranii de război și ei memorează în fiecare an, e atât de frumos.

Nu am timp să mă plictisesc că mereu fac ceva. Da, am renunțat pentru că eu am vrut să vin la fata mea, că nu am mai fost de doi ani. Anul trecut a fost ea în țară, iar anul acesta, am venit și stau câteva luni. Pe el l-a deranjat foarte tare că vin aici și stau câteva luni. Asta este, ce să facem.

Fiecare cu copiii lui.”, a declarat artista pentru antenastars.ro.

Vedeta nu exclude posibilitatea unei noi relații

Saveta Bogdan a mărturisit că nu este în căutarea unei noi relații, însă nu exclude nici acest scenariu, mai ales că acum este plecată în SUA. Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară spune că, în cazul în care se va întâmpla acest lucru, să fie vorba măcar despre cineva „cu bani mulți în bancă”.

„Eu nu știu engleză. Nu am venit aici să-mi găsesc niciun milionar, niciun miliardar, eu am venit la fata mea. Între timp, mă duc și la plajă cu ea. Ei lucrează, Cătălina vine de la spital. Dacă apare un american, nicio problemă, măcar să fie unul cu vreo trei vile așa, cu bani mulți în bancă. Aici să vezi ce plimbări sunt, aici nu e lumea stresată, este lejeră. Noi suntem în urma lor cu 80 de ani.”, a mai spus cântăreața de muzică populară pentru sursa menționată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *