Prima pagină » Cancan ultimă oră » Saveta Bogdan, panică în America! De ce se teme să se întoarcă în propria casă din România

Saveta Bogdan, panică în America! De ce se teme să se întoarcă în propria casă din România

17 aug. 2024, 10:40,
în Cancan ultimă oră

Saveta Bogdan se află, în aceste momente, în Statele Unite ale Americii! Cântăreața și-ar dori să se întoarcă în România, dar sentimentul de teamă care o cuprinde o împiedică! Iată de ce îi este frică Savetei Bogdan să se întoarcă în propria casă! Cântăreața a făcut declarații exclusive, la Spynews.ro!

În urmă cu mai mult timp, Saveta Bogdan a plecat în Statele Unite ale Americii și și-a petrecut mai multe luni alături de fiica ei. Nu poate să nege că nu îi este dor de România, căci se pregătise recent să vină acasă.

Saveta Bogdan se teme să mai revină în România, după trei luni petrecute în Statele Unite ale Americii

Planurile Savetei Bogdan s-au schimbat brusc, căci a decis să revină în România abia în luna octombrie. Decizia ei nu este întâmplătoare, ci a luat-o după ce în cartierul în care locuiește s-a produs o crimă terifiantă, care a îngrozit întreaga țară.

Veștile au ajuns și la urechile Savetei Bogdan, care a decis să nu amâne venirea în România. Artista este îngrozită de tot ceea ce s-a întâmplat și nu îi vine să creadă că o astfel de atrocitate s-a produs la doar câteva locuințe distanță de cea în care stă ea. Acest lucru a pus-o serios pe gânduri.

”M-a sunat și pe mine administratorul și mi-a zis. M-am cam speriat un pic, m-am cam speriat rău. Aproape de mine, eu stau la 300 și ea stătea la 290, era un pic, la cealaltă scară. I-am spus fiicei mele și m-am speriat. A spus: ”Lasă, mamă, mai stai aici”, a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cântăreața își va lua măsuri de precauție

După crima care s-a produs foarte aproape de locuința Savetei Bogdan, cântăreața este hotărâtă să ia toate măsurile de precauție.

Se va întoarce acasă în luna octombrie, iar atunci va schimba mai multe lucruri prin casă. Vestea a fost un șoc pentru ea și a determinat-o să nu se mai întoarcă curând în România.

”O să iau măsuri. O să mai schimb ceva. Oricine putea să fie în locul lor, pentru bani, pentru avere. Foarte mulți se și droghează, nu mai judecă. A înnebunit lumea. O să fiu foarte precaută. O să îmi schimb ialele, o să îmi schimb foarte multe. Banii îi țin în bancă, nu îi țin în casă. Seara, dacă ies, ies cu bodyguard”, a mai declarat Saveta Bogdan, la Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *