Prima pagină » Actualitate » Saveta Bogdan moare de frig în casă! „Stau cu geaca în casă și mă învelesc cu două pilote și două pături!“

Saveta Bogdan moare de frig în casă! „Stau cu geaca în casă și mă învelesc cu două pilote și două pături!“

29 ian. 2024, 12:24, 2 ,
în Actualitate

Artista Saveta Bogdan trece prin clipe grele. Din cauză că nu are căldură în calorifere, Saveta Bogdan moare de frig în casă. Cel puțin așa susține artista, care se plânge că trebuie să stea cu geaca în casă și să se învelească noaptea cu două pilote și două pături.

Saveta Bogdan moare de frig în casă!

Artista Saveta Bogdan se plânge că suferă de frig în propria locuință. Saveta Bogdan a vorbit recent despre greutățile prin care trece de când vremea s-a răcit afară. Recent, aceasta a povestit că a ajuns să doarmă cu geaca pe ea pentru a face față temperaturilor scăzute din dormitor.

Marele noroc al cântăreței este că are un calorifer electric pe care îl pune în funcțiune doar din când în când, și asta pentru că se teme de facturile mari la energie electrică.

Saveta Bogdan a precizat că, dat fiind faptul că locuința ei este spațioasă și căldura din calorifere lipsește, se simte rece și îi este teamă să nu se îmbolnăvească.

„Stau cu geacă pe mine în casă pentru că dacă nu stau îngheț, îmi îngheață spatele! Este foarte frig, casa este foarte mare și caut să mă culc cu două pilote, o cuvertură și o pătură. În priză bag caloriferul electric, îl mai și scot. Și îl țin doar într-o cameră. Caloriferul e rece, dar la facturi știu să ne încarce. Și pe ce, pe frig?”, a spus Saveta Bogdan.

Veștile din partea meteorologilor nu sunt deloc bune, urmând câte nopți geroase, cu temperaturi de aproape -10 grade Celsius.

Saveta Bogdan are gânduri de măritiș!

Artista vorbit despre relația pe care o are cu iubitul avocat și cum o răsfață bărbatul pe artista de muzică populară.

Artista a menționat că iubitul ei are concurență. Asta deoarece îndrăgita interpretă a fost cerută în căsătorie de un bărbat mult mai tânăr decât ea. Însă Saveta Bogdan nu s-a lăsat impresionată așa ușor. Dimpotrivă, artista îi rămâne fidelă iubitului său.

Chiar dacă va fi foarte ocupată de Ziua Îndrăgostiților, îndrăgita interpretă a susținut că își va face puțin timp și pentru iubitul ei. Chiar dacă acesta o răsfață de fiecare dată cu buchete imense de flori, Saveta Bogdan nu se lasă impresionată așa ușor. Ba dimpotrivă, chiar dacă i s-ar oferi un milion de euro, i-ar împărți pe toți celor sărmani.

„De Ziua Îndrăgostiților, o să am spectacol. Și de Dragobete. Eu am avocatul, sunt cu el de mulți ani. Nu umblu eu acum pe la 10 porți, stau cu un singur om. Dar el e cu ale lui, eu sunt cu ale mele, nu prea am eu timp de el. El mi-a adus 45 de trandafiri. Mie îmi plac mult trandafirii roșii, dar l-am certat că și-a dat toți banii pe trandafiri. Am dus și eu la biserică și am umplut biserica de trandafiri. O să-mi aducă și de Ziua Îndrăgostiților, probabil. Eu nu prea sunt cu cadourile. Dacă ar veni cineva mâine cu un milion de euro la mine să mi-i dea cadou, i-aș da pe toți la săraci“, a povestit Saveta Bogdan, care acum spune că moare de frig în casă.

Comentarii
  • Da cand marca banul la nunti, era bine? Ce plm a facut cu ei?

  • Nu am lacrimi sa o plâng !🤣 Daca nu-i ajung banii de intretinere ii mai dau eu din pensia mea ” speciala” ! Eu ma intreb daca nu-i este rusine sa se planga ? Nu se teme ca exista un D-zeu deasupra ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *