Prima pagină » Cancan » Saveta Bogdan, în prag de măritiș? Vedeta a vorbit despre o posibilă nuntă, dar și despre misteriosul bărbat din viața sa

Saveta Bogdan, în prag de măritiș? Vedeta a vorbit despre o posibilă nuntă, dar și despre misteriosul bărbat din viața sa

22 mart. 2023, 11:54, 1 ,
în Cancan

Saveta Bogdan este un subiect destul de discutat, mai ales după ce oamenii au auzit că ar fi împreună cu un bărbat misterios, cu o situație financiară de invidiat, chiar mai tânăr decât ea.

Artista a vorbit despre funcția iubitului ei, dar și despre o posibilă nuntă.

Saveta Bogdan, în prag de măritiș?

Recent, artista a vorbit deschis despre acest subiect, pentru a lămuri zvonurile lansate de oamenii rău voitori. Cântăreața a spus că toți cei care au înțeles de la început că iubitul ei ar fi ambasador au interpretat totul greșit de la început.

Confuzia a pornit de la faptul că interpreta s-a declarat ambasadoarea folclorului românesc, iar cei care o urmăresc au presupus că ar trăi o idilă cu un ambasador.

„Eu am spus că sunt ambasadoare a folclorului românesc și s-a înțeles atunci că am iubit ambasador. Nu e niciun ambasador. Nu am vreun iubit ambasador” ,  a mărturisit artista, potrivit  Fanatik.

Saveta Bogdan și-a deschis sufletul și a atins și un alt subiect controversat în ceea ce o privește, anume nunta. Va avea loc o nuntă? Când va avea loc o nuntă? Cu cine va fi? Toate aceste întrebări le-a lămurit chiar interpreta de muzică populară.

Vedeta nu a avut mult noroc în dragoste deoarece a trecut prin două mariaje care s-au terminat, amândouă, cu un divorț.

Saveta Bogdan a mărturisit că nu va da cu piciorul unei posibile nunți, dacă în viața ei va apărea o persoană cu o situație materială bună.

„Nu m-am mai gândit serios la căsătorie, dar dacă pică cineva bogat, de ce nu? Eu nu aș avea voie să mă recăsătoresc? Păi, nu? Unii mă judecă greșit, mai ales colegii de breaslă” ,  a mai spus cântăreața.

Saveta Bogdan vrea să înfieze un copil

Interpreta de muzică populară a declarat la Antena Stars că-și dorește să înfieze un copil. Saveta Bogdan își dorește să devină bunică, dar fiica ei are alte planuri, iar un copil nu este prioritar. Cu toate că s-a rugat la Dumnezeu, fiind cea mai mare dorință, artista are și o variantă de rezervă.

Dacă fiica ei nu îi da dărui un nepot sau o nepoată, ea va înfia un copil de care va avea grijă. Decizia a uimit pe toată lumea, în special pe membrii familiei, ținând cont că Saveta Bogdan are frumoasa vârstă de 77 de ani, dar reușește să se mențină mereu tânără.

„Îmi doresc, în primul rând, să devin bunicuță. Ce să fac. Fata zice că ce am, acum cu războaiele astea… Ea are ideile ei. Eu nu-mi iau nădejdea de la Dumnezeu, că El nu mă lasă. Trebuie să-mi trimită și mie un nepoțel sau o nepoată. Să aibă și fata, că au două case, au de toate. Să aibă moștenitori. Dacă nu, eu le-am spus, înfiez un copil și-l cresc eu. Așa mi-am pus în gând, înfiez un copil, îl iau cu mine și îl duc acolo, la ei. Dacă vor să-l oprească bine, dacă nu, nu”, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *