Prima pagină » Cancan ultimă oră » Saveta Bogdan este distrusă! La scurt timp după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale, fiica artistei s-a întors pe masa de operații

Saveta Bogdan este distrusă! La scurt timp după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale, fiica artistei s-a întors pe masa de operații

01 sept. 2024, 16:20,
în Cancan ultimă oră

Saveta Bogdan, îngrijorată peste măsură! Fiica interpretei de muzică populară a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor, care o supun unei noi intervenții chirurgicale. Cu ce probleme se confruntă aceasta.

O banală procedură de înfrumusețare și igienă a trimis-o pe fiica Savetei Bogdan pe masa de operații. După prima intervenție, lucrurile păreau că au mers bine, însă, la scurt timp după, fata cântăreței a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

Saveta Bogdan este distrusă! Fiica artistei s-a întors pe masa de operații

Saveta Bogdan face declarații, chiar din America, acolo unde fiica sa se confruntă, din nou cu probleme. Artista spune că acum, după ce fiica a fost supusă unei intervenții chirurgicale, piciorul acesteia s-a umflat din nou și a colectat infecție.

„Da, s-a umflat piciorul și s-a colectat acolo, din nou, infecție. Fiica mea a mers, acum, la un alt profesor doctor în Milwaukee. Astazi are loc întâlnirea cu acesta care cel mai pobabil îi va face o nouă intervenție chirurgicală.”, a declarat Saveta Bogdan pentru Spynews.ro

Chiar astăzi, fiica Savetei Bogdan s-a întors la spital, alegând, de această dată, un alt medic. Artista nu și-a însoțit copilul la spital, deoarece fata și ginerele nu au vrut să o ia cu ei, de teama reacției pe care aceasta ar putea să o aibă.

„Nu a vrut fiica să mă ia și pe mine la spital. Eu stau acum în casa lor de vacanță, aproape de Canada. A spus că nu mai vin să mă ia și pe mine că eu mă sperii, plâng pe la spital și nu și-a dori să fiu prezentă”,  a mai spus cântăreața.

Chiar dacă îi este extrem de dor de casă, și a declarat în nenumărate rânduri că nu îi place în mod deosebit în America, artista și-a dorit să prelungească vizita. Motivul fiind legat de problemele pe care fiica sa le întâmpină.

„Mi-e foarte dor de casă, însă problema de sănătate a fiicei mele este unul dintre motivele pentru care am prelungit vizita în America. Mai mult, ginerele meu este foarte gospodar, are o grădină frumoasă și dacă tot sunt aici, le fac și suc de roșii. Ginerele râde de mine, însă i-am spus eu cât de bine îi va prinde la iarnă. Le bag și fasole la borcane”, a mai adăugat artista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024