Prima pagină » Cancan » Saveta Bogdan, detalii despre iubit, care este mai tânăr decât ea. Ce spune despre viața sentimentală

Saveta Bogdan, detalii despre iubit, care este mai tânăr decât ea. Ce spune despre viața sentimentală

14 nov. 2023, 10:32,
BZI.ro, în Cancan

Saveta Bogdan a dat de curând detalii despre iubit, un avocat care este mai tânăr decât ea, dar cu care se vede cam rar. Oricum, artista este împăcată cu ideea, deoarece ambii au programul foarte încărcat. Cât despre un eventual mariaj, Saveta Bogdan susține că nu mai agreează ideea, după ce a fost căsătorită de două ori.

Este de notorietate faptul că la vârsta ei, Saveta Bogdan are o viață foarte activă. Cântă, merge la fiica din America, joacă în reclame și câte și mai câte, ba chiar are și un iubit. Astfel, ajunsă la vârsta de 77 de ani, solista de muzică populară iubește și este iubită, potrivit Ego.ro.

Saveta Bogdan, detalii despre iubit, care este mai tânăr decât ea

Artista de muzică populară nu se ascunde de nimeni, își permite chiar să fie vocală acest pe subiect. Astfel, nu de puține ori, Saveta Bogdan s-a referit la iubitul ei avocat, care este mult mai tânăr decât ea.

Îndrăgita interpretă de muzică populară a vorbit și despre viața sa sentimentală, care este atent planificată și programată din cauza programului încărcat al amândurora. Recent, vedeta a spus și ce planuri are în legătură cu această latură a vieții. Pentru că mulți se întrebau dacă ar mai putea urma o nuntă în viața ei, solista a răspuns și acestei curiozități.

„Cu dragostea stăm așa și așa! Am o combinație cu un avocat, dar el e la distanță! Totul este la distanță! Este mai răruț și mai drăguț! E mai bine! Îmi aduce câte 50 de trandafiri, așa că este bine! El a plecat în Maldive, eu am plecat în America, îți dai seama ce întâlnire a fost!

El stă și în București, dar este avocat, are procese mereu, pleacă și în străinătate, dar și în România, peste tot! O relație mai la distanță, este mai bine! Nu mă mai mărit la vârsta aceasta, am înnebunit? Fără măritiș, nu ne mai trebuie! Averi nu avem, dar și dacă avem, la ce ne folosește?”, a precizat Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori. Prima dată, fiind foarte tânără, a ajuns să divorțeze rapid. A încercat încă o dată, fără prea mult noroc, ajungând să fie trădată de soț, după 30 de ani de căsnicie.

Cum se înțelege cu ginerele american

Saveta Bogdan are o fiică, pe nume Cătălina, care este stabilită de ani buni în America. Artista recunoaște că se înțelege foarte bine cu ginerele său, chiar dacă acesta nu știe limba română. Au limbajul lor în care comunică, unul ușor amuzant.

„Eu sunt o soacră bună! Dacă îmi iubesc fata, îl iubesc și pe ginere! Îl iubesc pe ginere, cu toate că îi zic, când se bagă în fața mea să spele vasele: «Hai mai lasă-mă cu America ta! Lasă că fac eu!». Totuși, în engleză, vorba «fac eu» înseamnă o prostie. Atunci, n-am mai zis, am repetat-o de vreo două ori fără să vreau!

A zis: «Cătălina, mama ta are o problemă!». «Ce problemă?». «Că face ea!». În engleză înseamnă o prostie! Nu m-am obișnuit, câteodată mă enervează și zic: «Du-te cu America ta! Lasă-mă în pace! Trăiesc eu în America ta? Nu mă interesează America ta!» (n.r. – cu faptul că se vorbește în engleză)”, a mai spus Saveta Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
26 iulie 2024
26 iulie 2024