Prima pagină » Cancan » Saveta Bogdan a spus de ce divorțează solistele de muzică populară: „Bărbații nu ne lasă că suntem rele”

Saveta Bogdan a spus de ce divorțează solistele de muzică populară: „Bărbații nu ne lasă că suntem rele”

21 oct. 2024, 14:50,
în Cancan

Saveta Bogdan, în vârstă de 78 de ani, a recunoscut motivul pentru care divorțează solistele de muzică populară. Artista are la activ două căsnicii, ambele marcate de ghinion, și nu-și mai dorește să ajungă la Starea Civilă. Totodată, Saveta Bogdan consideră că femeile nu trebuie să fie casnice și să stea la mâna bărbatului când vine vorba despre bani.

Solista Saveta Bogdan este o femeie trecută prin viață. A fost una dintre cele mai frumoase soliste de muzică populară și e în continuare este una dintre cele mai talentate. Cu toate acestea, în dragoste, norocul a cam ocolit-o, ea fiind o femeie divorțată. Știe că multe dintre colege sunt în situații similare și a ținut să explice de ce stau astfel lucrurile, potrivit LPF.

Saveta Bogdan a spus de ce divorțează solistele de muzică populară

Într-un interviu pentru Click!, artista a dorit să desființeze zvonurile conform cărora artistele ar fi părăsite de soți pe motiv că ar fi infidele. De fapt, adevărul este cu totul altul, iar acesta e de partea femeilor, spune ea. Ea însăși a explicat de ce a ajuns la divorț, după o relație de 30 de ani.

„Primul soț mi-a murit când eram foarte tânără, pe la vârsta de 18 ani eram deja văduvă, iar cel de-al doilea soț s-a îndrăgostit de o altă persoană, așa că am divorțat, după 30 de ani de conviețuire împreună. Nu-i port pică, așa a fost să fie. Bărbații nu divorțează de noi că suntem rele sau că avem amanți. Ei ne vor numai la cratiță!

Noi suntem numai cu Dumnezeu și cu muzica, nu suntem infidele. Atât avem. Divorțăm că nu suntem înțelese de soți. Ei nu înțeleg că toată ziua suntem pe drumuri, în turnee, și câte 3-4 zile, sau pe la televiziuni”, a spus artista.

„Femeia trebuie să aibă portofelul ei”

Saveta Bogdan este de părere că femeile nu trebuie să fie casnice și să stea la mâna bărbatului când vine vorba despre bani.

„Orice femeie trebuie să aibă banii ei, portofelul ei, nu să stai să te rogi de soț să-ți dea bani de o fustă, să stai să aștepți să ia salariul. Eu asta am făcut timp de 60 de ani: mi-am câștigat banii mei!

Nici acum nu trăiesc numai din pensie, mai merg la nunți, la evenimente, la televiziuni, merg peste tot unde mă doresc”, mai spune Saveta Bogdan.

Artista, trecută prin două căsnicii cu ghinion, a decis să nu mai treacă pe la Starea Civilă. Nici cu iubitul avocat nu are planuri de oficializare a relației, de aceea refuză vehement să devină din nou soție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024