Prima pagină » Cancan ultimă oră » Saveta Bogdan a mărturisit că îi este foarte frică că războiul va începe și în țara noastră: „Îmi e foarte frică”

Saveta Bogdan a mărturisit că îi este foarte frică că războiul va începe și în țara noastră: „Îmi e foarte frică”

01 mart. 2022, 20:47,
în Cancan ultimă oră

Saveta Bogdan susține că este îngrozită că războiul ar putea începe și în România. Interpreta de muzică populară se roagă pentru pace. Ba chiar mai mult, artista i-a pus o lumânare și președintelui rus Vladimir Putin. Ce decizie a luat cântăreața.

Saveta Bogdan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din țara noastră, trece prin momente grele din cauza războiului din Ucraina.

Saveta Bogdan se teme că războiul ar putea începe și în România

Arista trăiește cu frica că Vladimir Putin va ordona atacuri și în România.

„Sunt foarte fricoasă și îmi e foarte frică. Nu-mi am putut închipui că în secolul ăsta or să mai fie războaie. Nu le-a mai ajuns gripa aia care a fost. Acum vine războiul și acum îmi e frică să nu vină și la noi. Fata mea din America îmi spune: mamă, ia-ți bilet de avion și vin-o, mamă, la mine și stai aici că la noi e liniște”, a mărturisit Saveta Bogdan, în cadrul emisiunii Star News.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Saveta Bogdan a mărturisit că îi este foarte frică că războiul va începe și în țara noastră.

Artista i-a pus o lumânare lui Vladimir Putin

Fiica artistei i-a propus să meargă în America, unde e liniște, dar interpreta de muzică populară nu poate renunța atât de ușor la cariera ei muzicală.

„Eu mai am un festival de făcut. Vreau să-l fac la sfârșitul lui iunie. Am publicul meu, eu am angajamente și eu iubesc ceea ce fac. Eu am muncit ca astăzi să fiu Saveta Bogdan și not așa să-mi iau biletul și să plec. Nu aș putea, parcă tot aș sta, m-aș ascunde pe undeva, nu știu. Am plâns și atâta m-am rugat”, a adăugat artista.

Saveta Bogdan susține că se roagă mereu, ba chiar mai mult, i-a pus o lumânare și lui Vladimir Putin, pentru a fi mai pacifisit. Artista nu vrea să plece și se gândește tot timpul la festivalul pe care vrea să-l facă în luna iunie.

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024