Prima pagină » Cultural » Saveta Bogdan a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

Saveta Bogdan a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

06 dec. 2023, 12:00,
în Cultural

Cunoscuta artistă de muzică populară, Saveta Bogdan, a ajuns pe mâinile medicilor. După o intervenție chirurgicală aparent minoră, artista a avut parte de o surpriză neplăcută. La zece zile după operație, când credea că s-a recuperat complet, a fost nevoită să meargă la unitatea de primiri urgențe din cauza unei hemoragii.

La vârsta de 77 de ani, Saveta Bogdan se poate mândri cu o sănătate de fier, o energie și o vitalitate de invidiat. Cu toate acestea, o intervenție chirurgicală aparent banală a cauzat mari probleme interpretei de muzică populară. Artista a fost nevoită să meargă la unitatea de primiri urgențe din cauza unei hemoragii.

Saveta Bogdan a ajuns de urgență pe mâinile medicilor

În seara de Sfântul Andrei, în timp ce Saveta Bogdan se pregătea să meargă la un restaurant unde urma să susțină un recital, artista a comis o eroare care a avut consecințe negative pentru ea. Ca urmare, nu a ajuns la eveniment, ci a fost dusă la spital, unde medicii au intervenit pentru a opri sângerarea abundentă.

Cu zece zile în urmă, artista a fost nevoită să-și extragă o măsea. Procesul de recuperare a decurs bine, până când artista a atins zona care nu se vindecase complet. Ca urmare, a apărut o sângerare, conform declarațiilor interpretate. A fost necesară intervenția medicilor pentru a opri sângerarea abundentă.

„Am avut un necaz cu o măsea. Mi-am scos o măsea acum 10 zile, am mers la restaurant să cânt și m-am spălat pe dinți, după 10 zile am spus să spăl și acea zonă. S-a pornit o hemoragie cum nu ați visat în viața voastră. Am fost la urgență. M-a văzut o domnă doctor. Mi-a spus că nu eram vindecată, eram cusută acolo. Mi-au oprit hemoragia. În seara respectivă trebuia să merg la eveniment, să cânt, însă am anunțat că nu pot ajunge, mi-a fost frică să nu se pornească din nou hemoragia.”, a declarat Saveta Bogdan pentru Spynews.ro

De ce l-a refuzat Saveta Bogdan pe Gheorghe Turda

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori în tinerețe. A încercat și a doua oară, fără prea mult noroc, însă, ajungând să fie trădată de soț după 30 de ani de căsnicie. Acum, îndrăgita interpretă de muzică populară iubește din nou. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că interpreta de muzică populară a fost cerută în căsătorie de însuși Gheorghe Turda.

Cântăreața susține că cererea în căsătorie primită de la Gheorghe Turda a venit la scurt timp după ce a divorțat de fostul soț. Saveta Bogdan recunoaște că îl plăcea pe artist, însă l-a refuzat, deoarece nu a vrut să aibă nicio legătură amoroasă cu vreun coleg de breaslă.

În momentul de față, Saveta Bogdan este bine și așteaptă, grijulie, să se vindece după ce a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *