Prima pagină » Cancan » Sasha, copilul lui Theo Rose, crește văzând cu ochii. Imaginea care i-a emoționat pe fanii artistei

Sasha, copilul lui Theo Rose, crește văzând cu ochii. Imaginea care i-a emoționat pe fanii artistei

05 iun. 2024, 11:56, 1 ,
în Cancan

Sasha Ioan, copilul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, crește văzând cu ochii, acesta urmând să împlinească un an pe 14 iunie. Chiar dacă încă nu a publicat imagini cu chipul micuțului, artista postează adesea fotografii cu fiul ei. În plus, Theo Rose este deschisă ideii de a mai avea un copil, însă după ce mai crește un pic Sasha Ioan.

Sasha, copilul lui Theo Rose, crește văzând cu ochii

Theo Rose, îndrăgita artistă care în urmă cu aproape un an de zile a devenit mamă pentru prima dată, postează diverse ipostaze de-a dreptul savuroase cu ea și Sasha, băiețelul pe care îl are cu regizorul Anghel Damian.

Viața lui Theo Rose a căpătat o altă culoare din momentul în care a devenit iubita lui Anghel Damian. Cu toate că relația lor a evoluat cu rapiditate, în prezent se pot declara doi oameni fericiți și împliniți.

Pe contul său de Instagram, cântăreața a postat mai multe clipuri video din intimitatea casei sale. Nu se afla de una singură, ci în compania celui mic. Ipostazele postate de Theo sunt de-a dreptul adorabile, mai ales că este vizibil cât de mult a crescut Sasha, care în doar câteva zile, pe 14 iunie, va împlini frumoasa vârstă de un an.

Ce spune vedeta despre un al doilea copil

Încă din prima clipă a îmbrățișat maternitatea cu mare drag, iar faptul că Sasha s-a dovedit a fi un copil cuminte și ascultător i-a alimentat vedetei dorința de a mai aduce pe lume unul sau mai mulți copii.

„Sasha e de vină pentru asta. A fost o experiență mult prea frumoasă și am zis că… Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine. Eu pentru că am trecut prin toate cele, naștere, post partum și asta, am zis: «Bă, hai să-mi dau puțin timp, că nu e chiar așa simplu». Mai crește puțin băiatul, să ne putem înțelege cu el.

După aia, să dea Dumnezeu să mai fie… Dar Anghel, el ar vrea și acuma. Să facem, nu are nicio problemă. Grădiniță, tată. Îi place și lui foarte tare. Mă ajută. Adică nu-și dorește pentru că e simplu pentru el să facă parte din asta. El participă activ la creșterea lui Sasha”, a mărturisit Theo Rose, într-o emisiune TV.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *