Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs în judeţul Neamţ

Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs în judeţul Neamţ

15 oct. 2023, 15:40,
BZI.ro, în Actualitate

Şase persoane au fost rănite duminică după amiază, într-un accident rutier produs în judeţul Neamţ, iar circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că duminică, a avut loc un eveniment rutier pe DN 15B, în localitatea Petru Vodă, în care au fostimplicate două autoturisme.

Se pare un șofer a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu un parapet, apoi a ricoșat într-un alt autoturism care venea din sens opus.

„Un conducător auto ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet şi ulterior cu un autoturism ce circula din sens opus. La acest moment se circulă pe un singur sens, alternativ”, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ.

În urma primelor informaţii, şase persoane ar avea nevoie de îngrijiri medicale.

Accident grav în care au fost implicate un autotren, un autoturism şi trei motociclete, între Braşov şi Târgu Secuiesc

De asemenea, un alt accident rutier grav a avut loc astăzi.  Trei persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un autotren, un autoturism şi trei motociclete, produs duminică, între Braşov şi Târgu Secuiesc.

”Pe DN 11 Braşov-Târgu Secuiesc, în zona localităţii Cernat, judeţul Covasna, a avut loc o coliziune între un autotren, un autoturism şi trei motociclete”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Trei persoane au suferit leziuni, fiind evaluate medical. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Și la Iași a avut loc un accident rutier grav, pe DN 24 în localitatea Schitu Duca. În coliziune au fost implicate două autoturisme. La sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării au găsit 5 victime, din care una semiconștientă, femeie, în vârstă de aproximativ 20 ani. La locul evenimentului rutier s-au deplasat echipajul de terapie intensiva mobilă și un echipaj medical tip B de la SAJ Iași.

Se pare că a fost o coliziune frontală, urmare a unei depășiri. Șoferii celor două autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *