Prima pagină » BZI LIVE » Sărițanu Vanda Ioana, medic specialist obstetrică-ginecologie, despre cauzele menopauzei premature, la PodcastBZI
Sărițanu Vanda Ioana, medic specialist obstetrică-ginecologie, despre cauzele menopauzei premature, la PodcastBZI

Sărițanu Vanda Ioana, medic specialist obstetrică-ginecologie, despre cauzele menopauzei premature, la PodcastBZI

01 oct. 2024, 17:49,
în BZI LIVE

În noul episod al #PodcastBZI, moderatoarea Viorela Dimici va discuta cu Sărițanu Vanda Ioana, medic specialist în obstetrică-ginecologie, despre un subiect de interes major: cauzele menopauzei premature. Acest episod explorează detalii esențiale despre factorii care pot influența apariția menopauzei înainte de vârsta obișnuită, impactul asupra sănătății femeilor, dar și opțiunile disponibile pentru gestionarea simptomelor.

Miercuri, 2 octombrie 2024, de la ora 12:30, la #PodcastBZI, moderatoarea Viorela Dimici vă invită să urmăriți un episod alături de Sărițanu Vanda Ioana, medic specialist în obstetrică-ginecologie, despre un subiect important și adesea ignorat: menopauza prematură și cauzele acesteia.
Pe parcursul conversației, Dr. Sărițanu va explica în detaliu factorii care pot duce la instalarea timpurie a menopauzei, cum ar fi predispozițiile genetice, afecțiunile autoimune, dar și efectele stilului de viață și ale expunerii la stres.
În plus, oferă recomandări pentru prevenirea și gestionarea acestei afecțiuni, precum și modalități de îmbunătățire a calității vieții pentru femeile afectate.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe https://www.youtube.com/@bzinews. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`