Prima pagină » Titlurile zilei » Sărbătoare în familia primarului Mihai Chirica! Thea, fiica cea mare, a luat 9.75 la BAC! A primit o recompensă pe măsură: „I-am luat o bijuterie și va pleca în Bali și Coasta Amalfi” – EXCLUSIV

Sărbătoare în familia primarului Mihai Chirica! Thea, fiica cea mare, a luat 9.75 la BAC! A primit o recompensă pe măsură: „I-am luat o bijuterie și va pleca în Bali și Coasta Amalfi” – EXCLUSIV

11 iul. 2024, 02:00, 22 ,
Codruța ȘOROAGĂ/Raluca COSTIN, în Titlurile zilei

Sărbătoare în familia primarului Mihai Chirica, după ce fiica sa cea mare, Thea Chirica (19 ani), a luat 9.75 la examenul maturității. Ambii părinți sunt foarte mândri și încântați de rezultatul adolescentei și au vrut să marcheze acest moment, oferindu-i cadou o bijuterie și o vacanță exclusivistă.

Thea, fiica primarului Mihai Chirica, își dorește să ajungă judecător!

Thea Chirica a fost elevă la Colegiul Național Iași, iar încă de la începutul liceului și-a dorit să devină judecător. Tânăra este cu un pas mai aproape de a-și îndeplini visul după ce a obținut o notă foarte bună la Bacalaureat. De altfel, chiar mama sa, Ana Maria Fodoreanu, a declarat că Thea este la pregătire în prezent și vrea să dea admitere la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.

„Thea a luat 9.75 la Bacalaureat. Acum, e plecată la București, a plecat marți cu avionul, are pregătire, dă la Drept, vrea să intre în magistratură, să ajungă judecător. Vrea să dea la București și nu la Iași, pentru că la Iași avem Drept doar cu numele, Facultatea de Drept din București este cea mai bună, nu mai există una la fel în țară. Mai este o fată care dă la aceeași facultate, dar nu a ales asta neapărat pentru prieteni, asta și-a dorit ea din clasa a IX-a și asta va face. Și tatăl ei este foarte mulțumit de rezultat, cum să nu fie mulțumit? Este foarte încântat de rezultate”, a declarat Ana Maria Fodoreanu, fosta soție a primarului Mihai Chirica.

Pentru rezultatul de la Bacalaureat, tânăra a fost răsplătită de părinți cu vacanțe și cadouri

După afișarea rezultatelor de la Bacalaureat, Thea a primit de la părinții săi cadou o bijuterie, iar imediat după admiterea la facultate va pleca într-o vacanță exclusivistă pe Coasta Amalfi, una dintre cele mai frumoase și mai scumpe destinații din Italia.

„I-am făcut și un cadou pentru rezultatul obținut, i-am luat o amintire frumoasă, o bijuterie, va pleca și într-o vacanță după admiterea la facultate. Vacanța va fi în străinătate, în afară. Va pleca pe Coasta Amalfi, iar după aia, la anul, la sfârșitul lui ianuarie, pleacă o lună în Singapore, Malaezia și Bali”, a povestit Ana Maria Fodoreanu.

Pe perioada studiilor liceale, Thea Chirica a avut o relație cu un coleg de clasă. Relația celor doi tineri va continua însă la distanță, deoarece iubitul Theei a ales să studieze în Manchester.

„Prietenul ei va pleca la facultate în Manchester, să studieze fizica pământului. Prietenul ei este din Iași, a fost coleg de clasă cu ea” a menționat fosta soție a primarului Mihai Chirica.

Primarul Mihai Chirica și fosta sa soție, Ana Maria Fodereanu, au două fiice, Thea Chirica, în vârstă de 19 ani, și Mălina Chirica, care este în prezent în clasa a X-a.

Comentarii
  • Vila are, bac-ul ii lipsea.

  • prost sa fii noroc cu tacsu primar penal….

  • chirica psd bravo

    Pleaca in vacanta pe banii oilor si naivilor din Iasi

  • Lapusneanu Marcel

    Nu-i face rost nea Chirica miliardaru’ si lui asta de-o vila ?
    Hai ca nea tovarasul Chirica este in verva cu firma Conest.
    Doar el se lauda prin consiliul local ca nu este un primar sarac.

  • O afirmatie de precupeata „la Iasi avem Drept doar cu numele”. „avem”???? E si precupeata proprietara pe Facultatea de Drept? „doar cu numele”? Doar cu numele domnului primar si cu dosarele pe care le are, cei de la Drept penal pot face un curs optional. Cand un parinte este in atatea situatii penale e chiar comic ca progenitura sa urmeze Facultatea de Drept…si trist…dar poate copila are deja un subiect interesant si pentru lucrarea de licenta…Excelsior!

  • Astia nu-s aia care au luat vila de la Conest cu „40.000” de euro parca de la Conest in zona Tudor Neculai … cand era si Chirica in echipa? :)))

    Vorbim de Bali/Singapore o luna … dar mama nu e doar Consilier la Agentia Mediului? De unde au astia atatia bani?

  • Bravo fetei, felicitari si bafta in continuare !!!!!!

  • Poate devine judecător și ne spune formula cu care familia Chirica a cumpărat atâtea proprietăți ieftine (conform datelor declarate la notar) … când prețul real pe piata era cu mult mai mare.

  • Felicitări! Mult succes mai departe!

  • Un fost student...🤭

    Este bine ca iubitul fetei face facultatea in Manchester, acolo sunt studente din toate tarile lumii:chenezoaice,araboaice, indience,chiar de peste ocean,latino-americano….o mare diversitate, ca baiat, e RAIUL.Daca as avea inapoi 19 ani, acolo m-as duce si eu sa mai fiu student odata,cu toate as „interacționa”,gen bunga-bunga… pentru schimb de idei interculturale,as invata cel mai bine la cursuri.😋 Sunt ieșean, trebuie sa invat mai mult decat ceilalti cu „pile”, dar singurul avantaj sunt petrecerile din studenție,… dupa munca si rasplata,nu?
    Fiica de primar la Bucale iar iubitul ei in Hanglia …cu altele !?
    Ochii care nu se vad se uită…🙃

  • Felicitari!A fost o eleva care a muncit .

  • Tudorel si Pivniceru

    Eu cred ca absolventii de drept din Iasi au avut rezultate foarte bune si nu degeaba ne mandrim cu judecatori si avocati de succes. Poate nu e pe primul loc, dar e in topul facultatilor, insa fata vrea sa plece de acasa, sa vada si ea cum e departe de parinti, sa se maturizeze, iar ma-sa scoate niste perle de tot rasul. Mai bine tacea. Felicitari fetei si sa stie ca meseria de magistrat este banoasa dar urata si grea.

  • Nu vad sensul articolului. Daca lua 5, se mai publica? In plus, rezultatele sunt anonimizate. Are sens, cu marcaj de articol platit…:))

  • Oare știe ce infractor corupt e tată-său? Va afla la facultatea de drept când va citi despre infracțiuni.

  • Fodoreanu si Facultatea de Drept Iasi

    Facultate doar cu numele… Cand apuci sa casti in timp ce iti este somn si vorbesti fara creier o cred. Pentru aceasta femeie si altii orbiti de mirajul „locului indepartat, ca acolo e mai bun”, se vede dupa efecte. Cati au terminat la Bucicharest la drept si sunt corecti si curati in meseria lor ? Missiz Fodhoreanu ? 90% sunt penali, mita, perversiuni, afaceri deocheate, bauti pe la volan, droguri, samd ( sa’n calecat p’o sa si v am spus )
    – Oare fata primarului a luat 9,7 in bucuresti sau la Iasi ?
    – Daca ai luat nota mare pe invatatura ta, oare nu se cuvine sa faci facultatea la Iasi si sa termini cu medie mare ?
    – Daca era din Bucuresti, se ducea in Europa ca sa sune in „CiVi” C.V, mai bine.
    – Fata care a terminat Bac-ul din Iasi cu nota 10 a spus ca se duce la Frankfurt.
    – Cu ce ajutati orasul Iasi ?
    – Cu ce sustineti invatamantul Iesean ? Daca ai dobandit un nume atunci taraste institutia la un nivel mai mare, ca pe baza ta, pe baza altuia creste acel procentaj de incredere.
    – Pana la urma sa ramana aici cei care merita.
    Orice ar fi.. numai corupt sa nu ajungi, insa daca alegi dreptul, deja intri pe un teren minat.

  • Nicu Valeriu

    Sfat pentru elevii de 9 și 10 din Iași …dacă sunteți deștepți( premianți) e mai bine pt voi sa mergeți la studii in București. Punct.
    Să faci UAIC Iași sau să mergi la BB Cluj nu se merită…pentru că acolo e plin de neamuri( așa e in toate orașele mici), efectiv profii intre ei sunt neamuri de sange sau colegele tale is toate amante,etc…!
    Ești o ” tocilară” de 9 și 10?… atunci fugi de orașele minuscule( Cluj, Iași, Oradea,etc), pt că in provincie e plin de rude care o să-și pună neamurile in locul tău, iar tu (o fată super premiantă ) o să fii maxim chelneriță sau o contabilă obosită in mediul privat. Bonus: un soț alcoolist cu chelie și burtă care o să te bată că nu ai incălzit mâncarea. Amin !

  • E marota infractorilor din poziții administrative înalte să-și vadă progeniturile studiind dreptul… Amintiți-vă de Nichita și fiica notar! In mintea lor alterată își închipuie, probabil, că asta, pe lângă înmulțirea strânsurii, i-ar și putea ajuta cumva, cândva, la o adică!…

  • Poate o mananca vreo dihanie exotica ca la Busteni… Buhahaha… sa vezi atunci doliu national de 3 zile… Mesaj pentru urs: ba de ce dracu nu l-ai papat pe iohanel????

  • “Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul” spune un proverb românesc!
    Pleaca cu avionul la Bucuresti si apoi o luna in Malaezia;Singapore si Bali….asta ne intereseaza pe noi ???

  • SORIN FANTASTIC

    neinteresant

  • Doar copiii de bogatani merg in afara la studii … cineva trebuie sa le plateasca studiile … ca dupa aceea sa se intoarca in tara si sa zica … ba , eu am facut facultatea in afara … sunt tare … dar daca nu era mama sau tata bogatani probabil ajungeau cel mult la o facultate medie de la noi.

  • Plimbare pe banii contribuabililor jecmăniți de acest primar inculpat penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *