Prima pagină » Cancan » Sarah Prodan, fiica cea mică a Anamariei, pare destul de afectată de divorțul părinților

Sarah Prodan, fiica cea mică a Anamariei, pare destul de afectată de divorțul părinților

07 iul. 2021, 10:11,
în Cancan

Fiica cea mică a sexy-impresarei, Sarah Dumitrescu Prodan, a fost surprinsă de curând pe litoral, însă pare destul de afectată de divorțul părinților. Sarah provine din prima căsătorie a Anamariei, cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu și a urmat pașii tatălui ei în sport. Absolventă de colegiu în SUA, Sarah este o jucătoare de top în campionatul american de baschet, iar acum se află în vacanță în țara natală.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt de ceva vreme în atenția presei datorită unui scandal care are în prim-plan divorțul celor doi. Aceștia au băgat pe toată lumea în ceață în momentul în care Laurențiu Reghecampf a declarat că va divorța de soția sa. Cu toate acestea, Anamaria a negat cu vehemență acest lucru, precizând că totul este ok în mariajul lor. Numai că tot acest scandal monden pare să se fi răsfrânt asupra copiilor lor dacă ar fi numai să ne luăm după imaginile cu Sarah Prodan de pe litoralul românesc.

Cine este Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan

Sarah este fiica cea mică a Anamariei și provine din mariajul acesteia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dmitrescu. Aceasta, în vârstă de 21 de ani, a studiat în SUA iar acum a ajuns să joace baschet în prestigiosul campionat american. Ce-i drept, a ajutat-o exemplul tatălui ei dar și statura, tânăra având înălțimea de 1,83 m.

Însă tânăra nu excelează doar în sport, ci a devenit o mică vedetă și pe rețelele de socializare. Aceasta uimește pe toată lumea cu imagine publicate pe Instagram. Tânăra baschetbalistă s-a lăsat fotografiată în ipostaze inedite și nu de puține ori a renunțat la haine, în favoarea costumelor de baie. Astfel, lumea îi poate admira formele apetisante lucrate intens la antrenamente.

Sarah Dumitrescu Prodan, tristă la club

Weekend-ul trecut, fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost surprinsă de paparazzi la cel mai de fițe club din Mamaia. Ea a fost suprinsă de asemenea și pe autostradă în drum spre mare, conducând un bolidul de aproape jumătate de milion de euro al lui Laurențiu Reghecampf. Totuși, frumoasa Sarah nu părea să se bucure prea tare de contextul în care se afla deoarece ea a stat mai mult pe scaun. Sarah a fost surprinsă savurând un pahar de vin și aprinzând țigară după țigară. Fiica cea mică a Anamariei Prodan nu părea să fie în apele ei, deoarece nu s-a ridicat deloc de pe scaun pentru a dansa. După ce a petrecut câteva ore la club, blondina și prietenii ei au plecat spre camerele lor de hotel.

Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul

În altă ordine de idei, cu toată opoziția Anamariei Prodan și încercările de a salva aparențele, soțul acesteia a fost de neclintit în decizia luată. Astfel, Laurențiu Reghecampf a confirmat despărțirea și a lăsat de înțeles că nu va da înapoi.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarația lui Laurenţiu Reghecampf, care totuși a fost dezmințită de Anamaria, spunând că Laurențiu ar fi glumit de fapt. Așadar, nici nu-i de mirare că Sarah Prodan a fost atât de abătută în club, despărțirea părinților marcând-o profund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *