Prima pagină » Radio » Actualitate » Sarah, fiica cea mare a Ancăi Serea, a împlinit 16 ani. Ce mesaj i-a transmis tatăl vitreg Adrian Sînă

Sarah, fiica cea mare a Ancăi Serea, a împlinit 16 ani. Ce mesaj i-a transmis tatăl vitreg Adrian Sînă

08 aug. 2023, 12:19,
în Radio

Sarah, fiica cea mare a Ancăi Serea, a împlinit zilele trecute 16 ani, ocazie cu care părinții i-au transmis mai multe mesaje emoționante. Adolescenta provine din primul mariaj al vedetei, cu Filip Poplingher, bărbatul fiind răpus de cancer. Adrian Sînă, actualul soț al Ancăi Serea, este cel care a crescut-o de mică pe Sarah și o iubește ca pe propriii copii.

Anca Serea și Adrian Sînă au împreună 4 copii – Noah, Ava, Moise, Leah -, iar din relația cu afaceristul Filip Poplingher, bruneta mai are 2 copii – David și Sarah. Deși au casa plină de moștenitori, artistul este cel care își dorește să își mărească din nou familia. Cu toate acestea, Anca Serea consideră că e momentul să se oprească la cei șase copii pe care îi are.

Sarah, fiica cea mare a Ancăi Serea, a împlinit 16 ani

Anca Serea a cucerit Internetul cu cele mai noi poze ale fiicei sale, Sarah, cea mai mare dintre surori. Adolescenta a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani pe 6 august și s-a transformat în copia la indigo a celebrei sale mame, una dintre cele mai frumoase femei din România.

„16 ani cu tine! Te iubesc nespus și-ți mulțumesc pentru bunătatea și maturitate ta. Nu știu cum au trecut anii, însă îți doresc să te bucuri de tot ce e mai bun și frumos pe lumea asta. Sa nu uiți niciodată că-ți voi fi alături și că-s cea mai mândră mamică de adolescentă. Te iubesc, Sarah-Anouck”, a scris Anca Serea pe Instagram, în dreptul unor imagini superbe cu fiica ei.

Este evident că seamănă atât de bine, încât comentariile internauților au fost la unison: „parcă sunteți gemene”. Sarah are părul lung, șaten, ochi căprui, este delicată și naturală.

„Am crezut ca ești tu la 16 ani. Este superba foc și e copia ta fidelă. Foarte frumoasă”, „Sarah este foarte frumoasă. Seamănă perfect cu mămica ei. Îi urăm un an plin de sănătate, fericire și împliniri. La mulți ani”, „seamănă leit cu tine, Anca”, „Este identică tu”, sunt doar câteva dintre mesajele celor din social media.

Și Adrian Sînă, care nu este tatăl natural al lui Sarah, dar care a crescut-o de mică, a scris pe Instagram un mesaj special.

„Sweet 16! La multi ani, Sarah, ai crescut minunat și în fiecare zi ne surprinzi cu înțelepciunea ta… succes în tot ce vei face și sunt sigur că vei lua deciziile înțelepte. Ești un icon deja”, este mesajul artistului.

Sarah și-a făcut deja debutul în lumea mondenă

Sarah și-a făcut debutul pe covorul roșu al petrecerilor mondene abia anul acesta, la petrecerea VIVA, care a avut loc pe 7 iunie. Anca Serea a atras toate privirile alături de fiica ei, care a fost fermecătoare în rochia neagră, lungă, elegantă.

„Primul eveniment oficial împreună și o mamă mândră de adolescenta ei. Te iubesc, Sarah, și îți mulțumesc că mi-ai acceptat invitația la dans”, a scris atunci Anca Serea.

Anca Serea, în vârstă de 42 de ani, este mamă a șase copii. Cu Adrian Sînă este căsătorită din anul 2015 și au împreună 4 copii, pe Noah (11 ani), Ava (9 ani și jumătate), Moise (7 ani) și pe Leah, care pe 14 august va împlini 14 ani.

Din primul mariaj, care s-a încheiat tragic, cu moartea soțului, Anca mai are doi copii mari, pe David (21 de ani) și pe Sarah (16 ani). Prezentatoarea știrilor de la Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 29 de ani, după ce soţul său, Filip Poplingher, a murit de cancer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *