Prima pagină » Cancan ultimă oră » Sarah Dumitrescu, mesaj dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Ce mesaj i-a transmis fata Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu, mesaj dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Ce mesaj i-a transmis fata Anamariei Prodan

08 apr. 2022, 20:29,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost prezenți la tribunal în cadrul unui nou termen în procesul de divorț. În momentul în care au ajuns acolo, aceștia nu și-au schimbat niciun cuvând în afara sălii de judecată, iar Laurențiu nici măcar nu a schițat vreun gest cum ca ar vrea să îi răspundă la salut impresarei.

Impresara nu s-a prezentat singură la proces, a fost însoțită de Sarah, fiica ei, și Bebeto, fiul ei și al lui Reghecampf. Nici Laurențiu nu a fost singur, alături de acesta a fost fiul lui cel mare, Luca, și Asiana Peng, iubita acestuia.

Sarah Dumitrescu l-a desființat pe Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a venit singur la proces, iar impresara a susținut că acesta și-a ignorat copilul. Antrenorul a negat acuzaţiile aduse de Anamaria Prodan şi spune că a vorbit atât cu Sarah, cât și cu Bebeto, timp de aproximativ 15 minute.

Sarah Dumitrescu s-a arătat deranjată de atitudinea celui care a crescut-o de la vârsta de 6 ani și s-a plasat de partea mamei în acest conflict. La câteva zile de la înfățișarea la proces, tânăra a revenit cu un nou mesaj dur adresat lui Laurențiu Reghecampf.

„Este fără cuvinte. Îl iubim atât de mult, dar nu vom înțelege niciodată cum a decăzut atât de rău și cum a ajuns așa să râdă toată lumea de el! (…) Poate va înțelege că trecutul te urmărește toată viața, cum mama ne-a învățat mereu, și când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs”, a declarat Sarah, la o emisiune de televiziune.

Reghecampf: „În primul rând, trebuie să dovedească că este mamă”

Laurențiu Reghecampf i-a reproşat fostei sale partenere că l-a adus pe Bebeto la tribunal deşi acesta a avut cursuri la şcoală!

„Când am ajuns la tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute. L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *