Prima pagină » Radio » Actualitate » Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, ședință foto îndrăzneață: „Sunt mai fierbinte decât fosta ta”

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, ședință foto îndrăzneață: „Sunt mai fierbinte decât fosta ta”

20 mart. 2023, 16:05,
în Radio

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, și-a surprins fanii de pe Instagram cu o ședință foto îndrăzneață, care a dat frâu liber imaginației multora. Tânăra baschetbalistă s-a lăsat fotografiată pe balcon, într-o rochi mini roșie, care lăsa multă piele la vedere. Chiar dacă a primit multe complimente, au fost și comentatori care au acuzat-o că și-a editat excesiv pozele.

Sarah Dumitrescu, în vârstă de 23 de ani, este fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan și a baschetbalistului Tibi Dumitrescu. Tânăra, care face senzaţie ori de câte ori apare în public, adesea a fost comparată cu surorile Kardashian, datorită aspectului fizic și pentru formele sale voluptoase. Ultima ei ședință foto i-a lăsat cu gura căscată pe fani.

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, ședință foto îndrăzneață

Fiica cea mică din primul mariaj al impresarei Anamaria Prodan este baschetbalistă și are o înălțime de 1,83 m. Cu toate acestea, tânăra are și calități pentru o carieră în modelling, ea remarcându-se în multe rânduri. Acum, Sarah a pozat ca un adevărat fotomodel într-o rochie roșie sexy.

„Sunt mai fierbinte decât fosta ta și mai bună decât viitoarea”, a scris tânăra pe Instagram.

Ținuta super scurtă, cu unele zone semitransparente, mulată și cu umerii goi a aprins imaginația fanilor, care i-au făcut sute de complimente.

„Arăți atât de bine!”, „Sexy!”, „Superbă”, au fost doar câteva dintre comentariile transmise de cei încântați de imaginile postate.

Cu toate acestea, au existat și voci care au acuzat că a cam exagerat cu photoshop-ul și editarea imaginilor. Dar, cum era de așteptat, tânăra baschetbalistă a ignorat toate aceste răutăți.

Sarah Dumitrescu neagă că ar avea operații estetice

Bănuită și acuzată că și-ar fi făcut deja câteva intervenții estetice, Sarah Dumitrescu a negat anul trecut aceste zvonuri. Mai mult, tânăra susține că arată perfect, și aceasta datorită moștenirii genetice.

„Nu am nicio intervenție, de niciun fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță, nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât! La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a spus Sarah Dumitrescu la acea vreme.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *