Prima pagină » Radio » Sarah Dumitrescu a trăit momente umilitoare la mare! Fiica Anamariei Prodan nu a fost lăsată să intre în club!

Sarah Dumitrescu a trăit momente umilitoare la mare! Fiica Anamariei Prodan nu a fost lăsată să intre în club!

16 aug. 2023, 10:48,
în Radio

Sarah Dumitrescu a trăit momente umilitoare la mare! Fiica Anamariei Prodan a fost refuzată la intrarea într-un club exclusivist din Mamaia. Conform informațiilor de pe CANCAN, Sarah Dumitrescu nu a fost admisă în club deoarece nu respecta codul vestimentar impus în acea seară.

Potrivit sursei citate, toți participanții la petrecerea din club erau obligați să poarte alb.

Sarah Dumitrescu a trăit momente umilitoare la mare!

Deși Sarah Dumitrescu purta un top alb, a ales să completeze ținuta cu un compleu bleu, ceea ce a determinat bodyguarzii să nu îi permită accesul în club.

Sarah Dumitrescu a dat câteva telefoane după ce nu i-a fost permis accesul în club, iar, în cele din urmă, a putut intra.

Ea a petrecut însă minute bune în afara clubului de fiţe din Mamaia, fiind protagonista unor momente stânjenitoare.

Sarah Dumitrescu, asaltată de bărbaţi în Congo

Sarah Dumitrescu a stârnit o mare agitație printre fanii din Congo. Atmosfera a devenit extrem de intensă atunci când fiica cea mică a Anamariei Prodan și-a dezbrăcat tricoul și l-a aruncat în tribune. Fanii s-au înfruntat pentru a pune mâna pe acesta și au asaltat-o pe Sarah Dumitrescu pentru a obține fotografii cu ea.

Anamaria Prodan a postat imaginile pe contul ei de Instagram. „Sunt cea mai mândră mamă din univers!”, a scris agentul de jucători.

„Selecţionata care a reprezentat ţara noastră la a IX-a ediţie a Jocurilor Francofoniei a încheiat competiţia de la Kinshasa pe locul 7, după victoria în faţa reprezentativei din Congo, 64-38.

În ultimul joc, antrenorii Ioannis Koukos şi Florin Covaciu au rulat întreg lotul avut la dispoziţie, pentru România marcând: Pop 16p 3×3, Biszak 11p 1×3, Kovacs 11p, Anastasescu 10p 1×3, Dumitrescu 8p şi Bobar 8p”, a anunţat Federaţia Română de baschet.

Sarah Dumitrescu a vorbit despre viața în SUA și le-a răspuns criticilor

Tânăra a dezvăluit că studiază la California Polytechnic State University din San Luis Obispo, acolo unde mai are un an și își încheie studiile.

Sarah a vorbit într-un interviu acordat recent despre momentele dificile din carieră, dar și despre viața în SUA, dezvăluind greutățile prin care a trecut.

„Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie, acum doua luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum.

Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine. Eu studiez la Politehnica în California.

Sunt anul IV, mai am un an și termin. Am ales Politehnica pentru că echipa scolii era foarte buna și a fost alegerea perfecta. Eu stau singura acolo. Stau așa de la 13 ani. Mă simt mai confortabil așa

Câteodată mi-e greu, pentru că toată atenţia asta, şi luminile, şi camerele o trag de lângă mine (n.r. pe Anamaria Prodan). Dar mă bucur că avem viaţa pe care o avem. A încercat să ne dea cea mai frumoasă viaţă şi chiar asta a făcut. Îmi iubesc viaţa”, a spus pentru kanald.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`