Prima pagină » Cancan » Sărăcia, adevăratul motiv al despărțirii lui Dinu Maxer de Deea? Lidia Fecioru rupe tacere

Sărăcia, adevăratul motiv al despărțirii lui Dinu Maxer de Deea? Lidia Fecioru rupe tacere

03 apr. 2023, 13:24,
în Cancan

Deea (33 de ani) și Dinu Maxer (49 de ani) au fost împreună timp de 18 ani și erau căsătoriți din anul 2008. Cei doi au doi copii minori, o fată pe nume Maysa (3 ani) și un băiat pe nume Andreas (11 ani), a căror custodie a fost împărțită în așa fel încât fiica să rămână cu mama, iar fiul, cu tatăl. Se pare că diferența de vârstă de 16 ani și-a spus cuvântul în relația lor și a dus, într-un final, la despărțire.

Pe de altă parte, Lidia Fecioru susține că nu vârsta, nepotrivirea sau alți factori ar fi motivul despărțirii, ci sărăcia! Terapeuta a făcut o serie de declarații neașteptate. Mai mult de atât, mărturisirile sale vin în contextul în care fostul cuplu a fost acuzat de faptul că înscenează despărțirea pentru a face rost de bani.

Sărăcia, adevăratul motiv al despărțirii lui Dinu Maxer de Deea?

Lidia Fecioru, expertă în bioenergii, crede cu tărie că lipsa banilor a fost motivul pentru care cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, după aproape două decenii împreună. Mai mult decât atât, susține faptul că Dinu a avut, în cariera sa, o singură piesă de succes, motiv pentru care n-aveam cum să țină o familie.

„Cel dintâi este sărăcia. Oricât am ignora-o sau am dori să o ascundem, ea este prezentă într-un număr mare de familii din țara noastră. Însă, cui îi face plăcere să vorbească despre sărăcie? Nimănui! Atunci când nu ai bani, apar și o groază de probleme (…) Dinu Maxer a compus, cândva, o melodie care a devenit șlagăr. Apoi, nimic. Din ce să trăiască și el și familia sa? E o poveste complicată orice despărțire!”, a spus Lidia Fecioru pentru Playtech Știri.

Dinu Maxer a spus adevărul despre divorț

Dinu a fost primul bărbat din viaţa Deei Maxer, aceasta având 15 ani când i s-a dăruit. Și totuși după 14 ani de căsnicie, cei doi au ales să pornescă pe drumuri diferite, chiar dacă au doi copii împreună. Inițial, multă lume și-a dat cu părerea despre despărțirea celor doi, fiind adusă în discuție și infidelitatea femeii. Pentru a elimina orice suspiciune, Dinu Maxer a dat detalii despre separarea și divorțul de Deea.

„Lumea a început cu tot felul de aberaţii. Deea a ales calea tăcerii şi m-a delegat pe mine să vorbesc despre adevăr. E altceva decât ce am văzut la părinţii mei, care s-au despărţit. Am semnat actele de divorţ! Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărţit! Am divorţat la notar, am făcut şi partajul. Nu a fost uşor în cuplul nostru, noi ne-am iubit mult, până am depus actele de divorţ”, a declarat Dinu Maxer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *