Prima pagină » Magazin » SAPTE semne ca lampa din sare de Himalaya este contrafacuta
SAPTE  semne ca lampa din sare de Himalaya este contrafacuta

SAPTE semne ca lampa din sare de Himalaya este contrafacuta

28 dec. 2016, 13:20,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:586655;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Cresterea solicitarilor pentru lampile din sare de Himalaya a creat o oportunitate perfecta pentru doritorii de profit rapid si nemeritat. Asa au aparut lampile din sare de Himalaya contrafacute.
Iata 7 semne ca lampa din sare de Himalaya este contrafacuta.
 
1. Este stralucitoare
Cristalele de sare de Himalaya au o culoare pornind de la roz la portocaliu inchis. Lumina emanata de lampa ar trebui sa fie difuza si neuniforma. Lampile care stralucesc atunci cand sunt aprinse lumineaza intreaga camera sunt contrafacute.
2. Este alba si ieftina
Desi exista sare alba de Himalaya, ea nu este cea mai ieftina versiune de pe piata. O astfel de lampa ar trebui sa coste o mica avere, mult mai mult decat lampile din celelalte culori de sare de Himalaya.
3. Face fata umiditatii
Sarea de Himalaya curata aerul din camera absorbind umiditatea si orice particula de impuritati, apoi evapora particule curate de apa. Acest proces se numeste higroscopie. Daca stai intr-o zona foarte umeda, lampa ar trebui sa „transpire”. In cazul in care nu face asta, inseamna ca este contrafacuta.

4. Este rezistenta
Nu este ceva iesit din comun ca lampile din sare de Himalaya sa se degradeze destul de repede. Daca o scapi din mana sau o lovesti cu un obiect foarte greu ar trebui sa se sparga cu usurinta. In cazul in care nu se dizloca niciun fragment din lampa ta, fii sigur ca este contrafacuta.
5. Producatorul sau distribuitorul au o politica de returnare dubioasa
Producatorii si distribuitorii de lampi din sare de Himalaya stiu cat de fragil este obiectul si au o politica de returnare destul de convenabila. Daca, in schimb, cei de la care o achizitionezi au conditii foarte stricte pentru returnarea produsului, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare.
6. Nu simti o imbunatatire a sanatatii
Sarea de Himalaya are o multitudine de beneficii asupra sanatatii, pornind de la usurarea simptomelor de astm si alergie, pana la cresterea nivelului de energie si contracararea depresiilor cauzate de schimbarea anotimpului. Daca nu simti nicio imbunatatire a starii de sanatate ia in calcul posibilitatea ca lampa ta sa fie una contrafacuta.
7. Sarea nu provine din Pakistan
Adevarata sare de Himalaya este obtinuta din minele din Khewra, Pakistan, o localitate situata in vestul muntilor Himalaya. Acesta este singurul loc din lume in care se gaseste sare de Himalaya. Cere lamuriri producatorului sau distribuitorului cu privire la originea sarii daca ai dubii asupra originalitatea cristalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 septembrie 2024
28 septembrie 2024