Prima pagină » Eveniment-Social » Săptămâna aceasta, are loc „Inimo”, cel mai mare festival caritabil din România
Săptămâna aceasta, are loc „Inimo”, cel mai mare festival caritabil din România

Săptămâna aceasta, are loc „Inimo”, cel mai mare festival caritabil din România

12 aug. 2024, 02:00,
Ștefana Șovea în Eveniment-Social

„Inimo”, cel mai mare festival caritabil din România, organizat de către părintele Dan Damaschin, are loc săptămâna aceasta, în perioada 15-18 august 2024.

O nouă ediție a festivalului caritabil „Inimo” are loc săptămâna aceasta

Săptămâna aceasta are loc cea de-a treia ediție a festivalului caritabil „Inimo”, organizat de către părintele Dan Damaschin. Evenimentul se va desfășura pe stadionul Universității de Științele Vieții (USV) Iași, în rond agronomie. Scopul evenimentului este unul caritabil, pentru a veni în ajutorul celor peste 10.000 de copilași aflați în grija Asociației Glasul Vieții.

Joi, 15 august 2024, vor fi prezenți la eveniment Fanfara de Copii Ciorești-Dolhești, Circul de Stat Chișinău, Nicolae Botgros și Orchestra și Naționala Lăutarii.

Vineri, 16 august 2024, vor fi prezenți Circul de Stat Chișinău, Ansamblul  Constantin Arvite, Voltaj și Connect-R. Sâmbătă, 17 august 2024, Planeta Clounella, Filarmonica de Stat Moldova Iași, Eva Timush și Ștefan Bănică. În ultima zi de festival, duminică, 18 august 2024, vor cânta Coloricii, Holy Moly, Feli și Horia Brenciu.

În toate zilele, vor fi organizate activități pentru cei mici, expoziții dedicate cauzelor sociale, vor fi amplasate standuri cu mâncare locală, dar și un târg de produse artizanale și lucrate manual.

Cât costă să participi la festival

La această ediție, accesul se face diferit față de anii trecuți. Până acum, intrarea era pe bază de o donație minimă, dar acum se va face prin achiziționarea unui articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte marca INIMO.

Accesul pentru o persoană, pentru o zi, costă 50 de lei. Pachetul „Hai la școală” costă 80 de lei și este pentru un copil, o zi, iar acesta va primi un ghiozdan Inimo. Pachetul de 150 de lei pentru un copil cuprinde un ghiozdan, o șapcă, tricou, ochelari și acces pentru o zi la festival. Tot 150 de lei vor plăti și pensionarii, care vor primi o ie și o șapcă. Pentru un copil care vrea să participe în două zile de festival se vor achita 189 de lei, însă va primi o geacă și ochelari.

Pentru 239 de lei, un copil poate participa două zile la festival și va primi o pereche de papuci Inimo și o șapcă. Accesul unui copil în cele patru zile de festival costă de 500 de lei, însă va primi papuci, geacă, ghiozdan, tricou, șapcă și ochelari.

Accesul unui adult pentru o zi în festival costă 200 de lei, dar va primi și o geacă Inimo. Pentru două zile de festival, un adult va plăti 350 de lei și va primi și papucii Inimo. Pentru patru zile de festival, o ie, geacă și papuci, un adult va plăti 600 de lei. Cel mai scump pachet este la 2.200 de lei, iar accesul este pentru doi adulți și doi copii în cele patru zile de festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 august 2024
12 august 2024