Prima pagină » Actualitate » Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București. Cât scoți din buzunar ca să mănânci la localul mexican
Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București. Cât scoți din buzunar ca să mănânci la localul mexican

Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București. Cât scoți din buzunar ca să mănânci la localul mexican

16 ian. 2024, 08:23,
BZI.ro, în Actualitate

Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București. Influencerița, care a câștigat „America Express“, a inaugurat recent un local în Capitală, alături de doi parteneri de afaceri, unde sunt oferite exclusiv preparate mexicane. Multă lume vrea să știe cât de scump este meniul.

Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București

Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București. Inspirată de experiența sa din America Latină, vedeta s-a implicat rapid în acest proiect de suflet alături de doi prieteni. Localuk, denumit după un cartier din Ciudad de Mexico, oferă preparate autentice mexicane, la prețuri care nu sunt, însă, pentru orice buzunar.

De exemplu, o porție de tacos este disponibilă la prețul de 65 de lei, chilli con carne costă 70 de lei, în timp ce o porție de biban este evaluată la 90 de lei, iar somonul poate fi savurat dacă scoateți din conturi suma de 110 lei. Pentru o porție de guacamole, clienții vor plăti 50 de lei, iar o garnitură de orez costă nici mai mult, nici mai puțin de 35 de lei.

Un cappuccino costă de 20 de lei, în timp ce o sticlă de apă plată de 300 de mililitri este 12 lei, iar limonada, 20 de lei. Pentru o bere, clienții vor plăti între 22 și 32 de lei, în funcție de tipul ales, în timp ce cocktailurile au prețuri care pot ajunge și la 45 de lei, potrivit Playtech.ro.

Restaurantul are o tematica mexicană, structurat pe trei etaje: etajele unu și doi găzduiesc barul și restaurantul, în timp ce etajul trei servește ca expoziție pentru obiecte de ceramică.

„Astăzi, împreună cu oamenii mei de suflet, am deschis un restaurant. Așa că, de astăzi vă așteptăm la Condesa Bucharest. Se fac ultimele retușuri și am emoții cât casa. Condesa are un specific mexican, un tribut adus Americii Latine și îndrăznesc să spun că cel mai mult ceviche îl veți găsi la noi. Mâncarea este senzațională”, a povestit Sânziana Negru.

În vacanță cu Ștefan Floroaica

Sânziana Negru și Ştefan Floroaica au un an de când formează un cuplu. Influencerița și actorul din serialul „Lia” de la Antena 1 sunt discreți cu povestea lor de dragoste, iar aparițiile lor împreună sunt rare.

De câteva zile, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica sunt plecați într-o vacanță și explorează o destinație deosebită. Cei doi au ajuns chiar în locul în care s-au filmat cadre celebre din „Pirații din Caraibe”, iar creatoarea de conținut nu a ratat ocazia de a le arăta și fanilor câteva fotografii de acolo.

„Am ajuns în jungla în care s-au filmat câteva scene din Pirații din Caraibe. Exact în locul ăsta s-a filmat una din scene cu Jack Sparrow”, le-a povestit Sânziana Negru fanilor ei.

Sânziana Negru, care și-a deschis restaurant în București, se numără printre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Înainte să activeze în mediul online, ea a lucrat ca reporter la Kiss TV, iar mai târziu a fost prezentatoare la Music Channel. În trecut, a cochetat pentru puțină vreme cu muzica, având numele de scenă Siella.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *