Prima pagină » Cancan » Sânziana Negru: înălțime, vârstă și carieră. Cine este vloggerița de succes

Sânziana Negru: înălțime, vârstă și carieră. Cine este vloggerița de succes

15 aug. 2024, 10:59,
în Cancan

Multă lume este fascinată de prezența Sânzianei Negru, de la înălțime, până la studii și cum a ajuns la faima pe care o are în prezent. Vloggerița, originară din Republica Moldova, este urmărită de o mulțime de femei interesate de modă și frumusețe.

Vloggerița de vârstă de 37 de ani este urmărită de peste 420.000 de oameni pe Instagram, unde și-a clădit o comunitate în care își promovează stilul de viață, eleganța și frumusețea. Iată tot ce trebuie să știi despre Sânziana Negru, de la înălțime și kilograme, până la cum a ajuns așa cunoscută.

Sânziana Negru, înălțime, kilograme, studii

Sânziana Negru are 1.60 m și 50 de kilograme, fiind preferată de o mulțime de brand-uri cu care colaborează. Acesta s-a remarcat în online prin promovarea frumuseții și modei. Originară din Republica Moldova, aceasta s-a mutat alături de părinții ei la Târgu Mureș, la vârsta de 7 ani.

„România este o țară de adopție pentru mine. Eu m-am mutat în România când aveam 7 ani, din Republica Moldova, dar o consider casa mea. Când mă duc în Republica Moldova mă simt acolo străină. E fix ca mama care te crește și mama care te naște”, a declarat aceasta.

Sânziana este absolventă a Facultății de Științe Politice din București, unde s-a specializat în Comunicare și Relații Publice. Aceasta a devenit cunoscută datorită aparițiilor sale ca prezentatoare TV, dar și participării la emisiunea America Express alături de prietena sa, Laura Giurcanu.

Cariera Sânzianei Negru

Aceasta a cochetat de mai mulți ani cu lumea modei, apărând în multe reclame TV și videoclipuri. A pozat în reviste, lucru ce a făcut-o să-și înceapă cariera de blogger de beauty. Stilul ei de viață, eleganța și frumusețea au făcut-o să se remarce și să dobândească mii de fani care să o urmărească și susțină. Deși a avut propuneri de contracte în străinătate, aceasta nu vrea să părăsească România.

„România este țara care mi-a permis să mă dezvolt extrem de tare, în ceea ce fac eu. Nu știu dacă mi-ar fi fost atât de ușor sau la îndemână să o fac în altă parte. Atâta timp cât pot să mă dezvolt la mine în țară, sigur e loc de mai bine mult mult și sunt probleme care ne-au obosit pe toți”, a mai declarat tânăra.

Totuși, aceasta a avut și momente în care a gafat în fața comunității și a fost dur taxată. Vorbim despre evenimentul de la Electric Castle de anul acesta, 2024, din Cluj. În cadrul acestui eveniment vloggerița a făcut un clip de promovare pentru magazinul Lidl, împreună cu iubitul său, Ștefan Floroaica. După ce au finalizat filmarea, aceștia au aruncat la gunoi întreaga pungă cu produse.

Internauții au criticat-o dur și nici reacția magazinului nu a întârziat să apară, rupând colaborarea cu aceasta.

„Suntem întristaţi de ceea ce ea şi partenerul ei au făcut şi, mai ales, nu înţelegem de ce. Aşteptarea noastră este ca o persoană cu care am mai avut colaborări punctuale în decursul ultimilor ani să fie familiarizată cu ceea ce presupune risipa alimentară şi cu demersurile noastre de combatere a risipei, demersuri vizibile în social media, mediul în care activează”, a transmis magazinul.

Informațiile despre Sânziana Negru, de tipul înălțime, vârstă, studii se găsesc în acest articol. Tânăra vloggeriță este cunoscută și pentru diferitele campanii sociale în care se implică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
19 august 2024
19 august 2024