Prima pagină » Magazin » Sanziana Negru dezvaluie motivul despartirii de Smiley
Sanziana Negru dezvaluie motivul despartirii de Smiley

Sanziana Negru dezvaluie motivul despartirii de Smiley

17 iul. 2012, 10:00,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:301883;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Sanziana Negru, fosta iubita a lui Smiley, a dezvaluit adevaratele motive pentru s-a despartit de Smiley, in urma cu mai bine de cinci ani.
Desi dupa ce solistul s-a despartit de Laura Cosoi se vehicula o posibila impacare intre Smiley si Sanziana, aceasta din urma a tinut sa precizeze ca acest lucru nu mai este posibil, deoarece ea este implicata intr-o alta relatie, scrie click.ro. In plus, spune ea, a ramas in relatii foarte bune cu fostul iubit.
„A fost o relatie frumoasa, au trecut 5 ani de atunci, am fost aproape 2 ani impreuna. Ne-am mai auzitla telefon, ne-am mai si vazut, pentru ca aveam jobul, eram nevoiti. Poate asa am si trecut mai usor. Nu ne-am despartit datorita altei persoane, relatia noastra s-a terminat atunci cand s-a consumat. Ne-am cunoscut in studioul lui Marius Moga, eu eram la facultate la Cluj. Ne pupam pe obraz chiar si acum, cand ne vedem. Primesc SMS-uri de la el legate de muzica, de filmari. Eu sunt implicata intr-o alta relatie”, a povestit ea la Kanal D.
Sanziana Negru, fosta VJ-ita la Music Channel, se pregateste acum sa se lanseze si in muzica sub numele de scena Siella. „M-am gandit ca Lady Gaga ar fi invidioasa pe numele acesta, eu l-am ales, mi se pare feminin si usor de retinut”, a mai spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *