Prima pagină » Actualitate » Sânziana Negru, acuzată că a aruncat la gunoi produsele alimentare Lidl pe care le promovase pe Instagram. Reacția iubitului ei și a magazinului

Sânziana Negru, acuzată că a aruncat la gunoi produsele alimentare Lidl pe care le promovase pe Instagram. Reacția iubitului ei și a magazinului

21 iul. 2024, 21:00,
BZI.ro, în Actualitate

Influencerița Sânziana Negru a fost acuzată în spațiul public că a aruncat la gunoi o pungă plină cu produse nedesfăcute Lidl, imediat după ce a filmat un clip de promovare la festivalul Electric Castle. Ștefan Floroaica, iubitul ei, îi ia apărarea, iar magazinul a anunțat că va „reevalua” colaborarea cu ea.

Un scandal de proporții a izbucnit în mediul online, pe TikTok. Protagoniștii sunt influencerița Sânziana Negru, care are peste 433.000 de urmăritori pe Instagram și care a câștigat emisiunea „America Express” 2023, și iubitul ei, Ștefan Floroaica. Amândoi au participat în acest weekend la festivalul Electric Castle, care are loc în Bonțida, la Cluj.

La festival, cei doi au filmat un clip de promovare pentru magazinul Lidl. Ea le spunea fanilor că merge să cumpere o plasă cu diverse produse de la Lidl, urmând ca iubitul ei să ghicească conținutul. Printre cumpărături s-au numărat și un pui la rotisor, cârnați, chipsuri, covrigi, limonadă, scrie Pagina de Media.

După ce au realizat filmarea, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi întreaga pungă cu produse. Pe TikTok, Avram Grigore susține că i-a văzut pe cei doi făcând asta, ba chiar s-a dus la gunoi să vadă punga cu produse, pe care a și arătat-o pe Instagram.

„Oamenii au terminat de filmat, s-au dus cu punga și au aruncat-o la gunoi”

Gestul celor doi a fost aspru criticat de acesta, într-un clip pe TikTok, unde a povestit întreaga scenă.

„Eram aseară la Electric și în toată aglomerația și în toți oamenii ăia vezi și oameni cunoscuți, oameni care sunt prezenți pe internet. În toată marea de oameni i-am văzut pe acești doi indivizi. (…)

Oamenii mei filmau pe acolo nu știu ce, au făcut ceva unboxing, arătau produse, aveau o ditamai plasa de produse din magazinul respectiv. Efectiv oamenii au terminat de filmat, s-au dus cu punga, ea, că ea e mai importantă un pic (…) și a aruncat-o la gunoi. (…)

Eu m-am dus cu prietenii mei la gunoi ca să fiu sigur că erau produse, efectiv produsele pe care le-au filmat. Eu înțeleg că nu ai unde să le iei cu tine, dar ieșeai afară, în față, la festival, și dădeai punga la o doamnă care vindea porumb”, a transmis el.

Pe rețelele de socializare, oamenii au avut cuvinte dure la adresa Sânzianei Negru și a lui Ștefan Floroaica, după ce au aruncat punga cu produse Lidl la gunoi.

„Sânzi, este foarte dezamăgitor pentru noi, cei care te urmărim de ani de zile și aveam impresia ca ești altfel… nici nu știu ce e mai rău, detașarea asta de realitate, waste-ul sau faptul ca practic înjosești brandul care te plătește (produsele lor sunt bune de aruncat la gunoi)?….”, a fost mesajul unei urmăritoare pentru Sânziana Negru, care a șters de pe Instagram clipul în care promova produsele Lidl pe care ulterior le-a aruncat la gunoi.

„Ce s-a întâmplat Sânziana cu sustenabilitatea, cu salvarea planetei, cu ajutarea oamenilor, cu strângerea gunoaielor? E dezamăgitor pentru că acum realizează mulți că ce afișezi online e total opusul a ceea ce ești”, a scris altcineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
20 iulie 2024
20 iulie 2024