Prima pagină » Cancan ultimă oră » Sânziana Negru a început renovarea casei străbunicilor. Schimbările pe care și le dorește influencerița: „Așteptam de trei ani”

Sânziana Negru a început renovarea casei străbunicilor. Schimbările pe care și le dorește influencerița: „Așteptam de trei ani”

17 aug. 2024, 16:40,
în Cancan ultimă oră

Sânziana Negru nu și-a uitat rădăcinile din Republica Moldova și a început renovarea locuinței străbuniclor ei. În această perioadă se află într-o comună pe lângă Cahul și a demarat procesul de schimbare. A pregătit actele necesare și este gata să facă mari modificări pentru a puta fi locuită.

Sânziana Negru are planuri mari cu locuința străbunicilor ei din Republica Moldova. Pe rețelele de socializare a arăta fanilor cum a început schimbarea și ce își dorește să facă. Influencerița așteaptă acest moment de aproximativ trei ani, iar acum este totul pregătit pentru modificări.

Sânziana Negru renovează casa străbunicilor

Îndrăgita influenceriță este o iubitoare a tradiționalului, iar locuința străbunicilor nu putea fi pierdută. Cu toate că s-a mutat în România de peste 15 ani nu și-a uitat originile și revine mereu în Republica Moldova. În casa familiei nu mai locuiește nimeni, iar Sânziana Negru este pregătită să o renoveze și să o facă pe placul său.

Sânziana Negru a mers în Zirnești, Cahul alături de iubitul ei, Ștefan Floroaia pentru a începe renivările pentru casa străbunicilor. Influencerița așteaptă acest moment de aproximativ trei ani și este foarte fericită pentru acest pas.

„Așteptam ziua asta de vreo trei ani. Luna august a fost plănuită pentru recondiționarea casei străbunicilor mei. A durat puțin să fac toate actele și să avem toate aprobările dar acum e bine să încep”, a scris Sânziana Negru pe Instagram.

Ce schimbări în dorește influencerița cu privire la casă

În urmă cu un an și puțin, Sânziana Negru își finaliza locuința din București, într-un cadru cât mai minimalist. Deși nu a trecut mult de la acel șantier, urmează încă unul și este foarte fericită. Influencerița a vorbit și despre schimbările pe care și le dorește la casă.

Partea din față a locuinței va fi păstrată, unde se regăsește o terasă frumos pictată în nuanțe de albastru. Urmează să instaleze sisteme pentru apă curentă, deoarece familia ei se folosea de o fântână din apropierea casei, lucru pe care Sânziana Negru nu vrea să-l facă.

Covoarele urmează să fie păstrate, precum și o parte din mobilă, deși unele piese vor trebui să fie recondiționate.

„Păstrăm toată partea din față a casei. Partea din spate, din păcate, va trebui să o dărâmăm pentru că sunt prea multe crăpături mari și nu poate fi salvată. Sticlă, stuf și lut e ce îmi doresc să aud în săptămânile ce urmează.

Eu la primărie cerând aprobare pentru a trage apa în curte unde, de când s a construit casa în 1900 apa a fost adusă doar cu căldarea de la cea mai apropiată fântână. Până vine apa am început să eliberăm casa. O să păstrez toate covoarele și poate o parte din mobilă deși unele din ele nu mai pot fi salvate.

Deși eram destul de sătulă de șantiere sunt foarte bucuroasă că am reușit să o salvez bucata asta de istorie pentru familia noastră și abia aștept să venim să stăm și aici”, a mai scris infleuncerița pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`