Prima pagină » Cancan » Sânziana Buruiană și soțul ei se dedică total creșterii copiilor. Cei doi au 8 ani de mariaj
Sânziana Buruiană și soțul ei se dedică total creșterii copiilor. Cei doi au 8 ani de mariaj

Sânziana Buruiană și soțul ei se dedică total creșterii copiilor. Cei doi au 8 ani de mariaj

10 nov. 2023, 13:57,
în Cancan

Sânziana Buruiană și soțul ei, Nicolae Zuluf, se dedică total creșterii copiilor, cei doi având un mariaj fericit de 8 ani. Vedeta recunoaște că fiicele lor sunt pe primul plan, iar ea, ca părinte, este pe planul doi. În ceea ce-l privește pe Nicolae Zuluf, Sânziana Buruiană îl consideră bărbatul visurilor sale.

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf au sărbătorit recent 8 ani de când au devenit soț și soție. În toată această perioadă, legătura dintre ei a devenit din ce în ce mai strânsă, iar în prezent formează una dintre cele mai apreciate familii din lumea mondenă, căci au împreună și două fetițe, pe Izabela și Antonia.

Sânziana Buruiană și soțul ei se dedică total creșterii copiilor

Recent, vedeta de televiziune a povestit cum se înțelege cu soțul ei, după atâția ani petrecuți unul alături de celălalt. De când s-a căsătorit și a devenit mămică, Sânziana Buruiană a trecut printr-o schimbare uluitoare, lăsând în trecut aparițiile televizate extrem de dese și dedicându-se total vieții de familie. După ce ea și Nicolae Zuluf au aniversat 8 ani de mariaj, vedeta a făcut dezvăluiri despre căsnicia lor, povestind ce priorități au, după atâția ani de relație.

Sânziana are doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului pe care îl iubește și a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei, se dedică total creșterii și educării celor două fetițe pe care le au împreună, iar ei se pun pe locul doi, căci fiicele lor le-au devenit prioritate. De asemenea, blondina a povestit că soțul ei este un bărbat credincios și o apreciază pentru faptul că ea este foarte implicată în viața fiicelor lor.

„Copiii sunt pe primul loc pentru noi eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe. Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate”, a spus Sânziana Buruiană pentru Ciao.ro.

Care este secretul unei relații de lungă durată

Vedeta pare că a găsit bărbatul visurilor sale, iar ea și Nicolae Zuluf se apropie cu pași repezi de aniversarea a unui deceniu de mariaj. După atâția ani petrecuți alături de bărbatul cu care are și doi copii, Sânziana Buruiană și-a spus părerea despre cum ar trebui să fie o relație perfectă.

Ea mai spune că pentru a avea o legătură de lungă durată, ar trebui să te simți liber alături de persoana iubită, iar aceasta ar trebui să te iubească așa cum ești, din toate punctele de vedere.

„Pur și simplu trebuie să te simți liber în relație, dacă se poate numi așa! Tragem cu dinții de oamenii nepotriviți, încercând noi să fim perfecte, să ne facem pe plac, încercând noi să ne schimbăm! Nu! Niciodată un om pentru care tu faci vreun efort nu va rămâne cu tine! Un om care te iubește sincer când tu te comporți cât mai natural.

Acela este omul pentru care merită ca tu să lupți, de fapt! Dacă am putea să știm toate lucrurile astea de la 20 de ani, nu ar mai exista probleme. Și nici suferință, numai că până nu treci prin anumite experiențe, nu știi să faci alegerile potrivite”, a mai povestit Sânziana Buruiană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *