Prima pagină » Cancan » Sânziana Buruiană pare a fi însărcinată. Cum a fost surprinsă la mall de ziua ei

Sânziana Buruiană pare a fi însărcinată. Cum a fost surprinsă la mall de ziua ei

26 iun. 2024, 14:17,
în Cancan

Sânziana Buruiană, vedeta care făcea furori în showbiz în urmă cu ceva timp, pare a fi însărcinată din ultimele imagini. Blondina, care mai este mama a două fetițe, tocmai a împlinit 40 de ani. Totodată, Sânziana Buruiană deține un adevărat record în ceea ce privește alăptatul, vedeta depășind 8 ani fără întrerupere.

Sânziana Buruiană a fost surprinsă recent într-un mall din București, cu burtica la vedere. Vedeta a atras atenția trecătorilor, care și-au pus întrebarea dacă nu cumva este din nou însărcinată. Blondina, care tocmai a împlinit 40 de ani, a ținut să lămurească acest aspect.

Sânziana Buruiană pare a fi însărcinată

În ultima vreme, au tot apărut zvonuri conform cărora Sânziana Buruiană ar fi însărcinată. Recent, vedeta a fost surprinsă într-un mall din București, iar burtica, la vedere, părea maio proeminentă ca de obicei.

Aflată în plimbare într-un mall din capitală alături de nașa și fetițele ei, Sânziana a atras atenția trecătorilor, dar și a paparazzilor. Îmbrăcată într-un maiou negru și pantaloni scurți, animal print, vedeta a atras atenția datorită burticii care ieșea în evidență. Sânziana a fost fotografiată, iar pentru a se asigura dacă este gravidă, cei de la Cancan au contactat-o ca să elucideze misterul. Întrebată dacă este însărcinată din nou, aceasta a negat categoric: „Nu, nu sunt însărcinată! Ha, ha! Pur și simplu, nu mai scap de burtică, dar nu, nu sunt însărcinată!”.

Mai mult, vedeta a recunoscut că nu mai este pregătită pentru o altă sarcină, acum, la vârsta de 40 de ani, pe care i-a împlinit pe 26 iunie.

„Am văzut la multe femei că scriu că de la 40 de ani începe viața, că se simt la 40 ca la 20, dar nu este deloc așa! Nu este vorba doar despre cum arăți, ci și despre cum te simți. De la această vârstă încep și problemele de sănătate, începe să te doară și spatele. Nu e chiar o bucurie! Eu chiar am problemele cu spatele de acum, picioarele încă-s bine, să vedem peste 50 de ani. Fac și eu haz de necaz, dar chiar am probleme. Nu mai ești ca la 20 de ani. Acum mai cari una, alta. La 20, te cărai doar pe tine. Acum plimbi și copiii, ai alte responsabilități, iar stresul se resimte. E inevitabil”, a recunoscut Sânziana Buruiană.

Totuși, Sânzi iubește distracția, așa că a organizat o petrecere la piscină, alături de familia sa. Întrebată ce cadou îi va face soțul, aceasta a spus că ar vrea să meargă într-o vacanță exotică, poate chiar Seychelles.

Alăptează de peste 8 ani fără întrerupere

Sânziana Buruiană alăptează de aproape 9 ani fără întrerupere, însă acum își dorește să oprească acest proces din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Pe fata cea mare nu o mai alăptează din toamna anului trecut, când a început să meargă la școală.

Sânziana Buruiană se află acum în fața unei decizii dificile. După atâția ani în care a alăptat încontinuu, fosta asistentă TV se confruntă cu unele probleme de sănătate, inclusiv un deficit major de calciu și dureri de spate.

În timp ce alăptarea a fost o prioritate pentru Sânziana, ajutându-și fiicele, Izabela și Antonia, să dobândească o imunitate puternică și sănătoasă, această practică a avut un impact asupra sănătății ei personale. Problemele de sănătate, în special durerile de spate, au dus la o reevaluare a alegerilor sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`