Prima pagină » Cancan » Sânziana Buruiană a ajuns de nerecunoscut. Ce a făcut vedeta pentru a arăta precum păpușa Barbie

Sânziana Buruiană a ajuns de nerecunoscut. Ce a făcut vedeta pentru a arăta precum păpușa Barbie

03 aug. 2023, 13:32,
în Cancan

Sânziana Buruiană a ajuns de nerecunoscut. Aceasta a trecut în ultima vreme prin transformări fizice spectaculoase, și-a schimbat stilul vestimentar și și-a cumpărat mașină nouă. Blondina a recunoscut că adoră culoarea roz și are de gând să își vopsească locuința, dar și să adopte un nou look. Ultimele apariții ale Sânzianei Buruiană pe rețelele de socializare au declanșat un val de reacții. Iată ce a făcut vedeta pentru a arăta precum păpușa Barbie.

Sânziana Buruiană a ajuns de nerecunoscut

Sânziana Buruiană s-a retras de ceva vreme din lumea mondenă, însă continuă să fie prezentă pe rețelele de socializare. Fosta asistentă tv împărtășește cu fanii ei experiențe din viața privată și nu de puține ori declanșează reacții dure din partea internauților.

Recent, vedeta a dezvăluit că are de gând să facă o schimbare în viața sa. Aceasta își dorește să arate precum păpușa Barbie așa că a ales o altă coafură și un alt tip de machiaj. Mai mult, blondina și-a vopsit mașina în roz și are de gând să schimbe și culoarea casei.

„Mi-am vopsit, recent, mașina în culoarea roz. Vreau ca în viitorul apropiat să îmi vopsesc și casa în roz, plus că îmi doresc să fac și evenimente care să fie toate roz pentru copii. Vreau să fie totul BARBIE! Acum trebuie să fac rost de totul roz și să mă apuc de treabă.

La evenimentele pe care doresc să le organizez, vreau ca totul să fie roz pentru fetițe. Și mă gândeam ca petrecerile pentru ele să fie la spa cu hălățele roz. Pe lângă asta, îmi doresc să fac și ateliere de creație, să facă fetițele păpuși Barbie tot roz. De asemenea, ele vor fi duse la locație cu mașina, tot roz. Așa am în plan în viitorul apropiat. Acum sper să îmi iasă.”, a declarat vedeta tv.

Cu ce se ocupă blondina de când nu mai apare la tv

Sânziana Buruiană a renunțat de ceva timp la rolul de asistentă tv. Aceasta se dedică în totalitate celor două fetițe ale sale și radiază de fericire alături de soțul ei. Sânziana Buruiană se bucură din plin de rolul de mămică și se implică în tot felul de activități educative pentru copii.

„Mergem la piscine sau tobogane pentru copii pentru a combate căldura. Decât să stai la aerul condiționat, care e destul de puternic, mai bine, cred eu, atunci când putem, ne răcorim la o piscină”, a precizat aceasta.

La sfârșitul lunii august, Sânziana Buruiană va pleca împreună cu soțul și cei doi copii într-o vacanță în Grecia.

„O să plecăm la sfârșitul lunii august în Grecia, o săptămână. Apoi vor începe fetele din septembrie și școala și grădinița. Deci, spre finalul verii, va fi și mami mai liberă, în sfârșit.”, a mai adăugat fosta asistentă tv.

Sânziana Buruiană a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase. Blondina își dorește să arate precum păpușa Barbie și nu ezită să facă tot felul de intervenții estetice. De când nu mai apare la tv, vedeta se dedică familiei și se declară o femeie împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`