Prima pagină » Local » Șantaj cu imagini indecente, finalizat cu o condamnare! Nu a putut suporta despărțirea de iubită! Până la urmă, femeia l-a iertat!
Șantaj cu imagini indecente, finalizat cu o condamnare! Nu a putut suporta despărțirea de iubită! Până la urmă, femeia l-a iertat!

Șantaj cu imagini indecente, finalizat cu o condamnare! Nu a putut suporta despărțirea de iubită! Până la urmă, femeia l-a iertat!

02 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un ieșean a fost pedepsit de judecători, după ce a fost acuzat că și-a șantajat fosta iubită. Anchetatorii au susținut că acesta ar fi înregistrat momente intime cu femeia și ar fi amenințat-o că, dacă nu se va întoarce la el, le va face publice. În timpul procesului, femeia a decis să își retragă plângerea prealabilă privind violarea vieții private.

Un individ care nu a putut suporta durerea pricinuită de faptul că iubita s-a despărțit de el a încercat să o… „convingă” să se întoarcă la el.
Bărbatul a fost condamnat de judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzat de șantaj. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Aurel Nenică la un an și trei luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei.  De asemenea, instanța a constatat încetarea procesului pentru acuzația de violarea vieții private, după retragerea plângerii prealabile formulate de victimă. „Ia act ca E.H. nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au precizat judecătorii. De remarcat este faptul că sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

O relație zbuciumată

Procesul bărbatului din localitatea Moțca, județul Iași, a început pe data de 19 februarie 2019.
Individul a intrat în atenția autorităților judiciare la finele anului trecut. Mai exact, acesta a fost luat în vizor după ce partea vătămată li s-a plâns anchetatorilor. La scurt timp, el a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior, anchetatorii au propus arestarea sa preventivă. Instanța a admis propunerea și l-a arestat pe bărbat. Mai apoi, judecătorii au considerat că el poate fi cercetat și în arest la domiciliu. Așadar, perioada în care individul a fost supus unor măsuri preventive a fost de pe data de 20 decembrie 2018, până pe 9 mai 2019.
Conform procurorilor, individul a avut o relație cu femeia, dar, la un moment dat, lucrurile s-au răcit între cei doi.

„În luna decembrie 2018, inculpatul a înregistrat, cu ajutorul telefonului său mobil, momentele în care întreținea raporturi sexuale cu persoana vătămată. El a amenințat-o că le va distribui pe rețele de socializare, încercând astfel să o constrângă să reia relația lor de prietenie. Ulterior, inculpatul a și prezentat înregistrarea unei persoane și a transmis-o prin aplicația messenger unei alte persoane”, au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Din câte se pare, cei doi s-au împăcat în cele din urmă, femeia renunțând la plângerea prealabilă privind violarea vieții private.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *