Prima pagină » Local » Șansă pentru persoanele care doresc să lucreze în sistemul medical. Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași face angajări
Șansă pentru persoanele care doresc să lucreze în sistemul medical. Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași face angajări

Șansă pentru persoanele care doresc să lucreze în sistemul medical. Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași face angajări

06 iul. 2022, 02:00,
în Local

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași organizează concurs de angajare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unui post de inginer gradul I, specialitatea instalații pentru construcții, a unui muncitor calificat IV, frizer și a 5 posturi de îngrijitoare. De asemenea, unitatea medicală angajează și registrator medical.

Persoanele doritoare să ocupe unul dintre cele 7 posturi își pot depune dosarele de concurs în termen de 10 zile de la publicarea anunțului de angajare, anume până pe 8 iulie 2022. Proba scrisă a concursului se va desfășura în data de 18 iulie 2022, la ora 9.00, urmând ca interviul să aibă loc în data de 21 iulie 2022, de la ora 9.00.

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași face angajări. Ce posturi au fost scoase la concurs

Ca să poată candida pentru funcțiile scoase la concurs de către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași doritorii trebuie să aibă cetățenie română, cetățenia altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România. Trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit. De asemenea, persoanele care doresc să se participe la concursul de angajare desfășurat în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași trebuie să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale, capacitate deplină de exercițiu și  o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate.

Totodată, trebuie să îndeplinească condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs și să demonstreze că nu au fost condamnate definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Persoanele care doresc să ocupe postul de inginer trebuie să aibă studii de licență și 3 ani și 6 luni vechime în specialitatea studiilor. Pentru postul de frizer este necesar un certificat de calificare în meseria de frizer, iar persoanele care doresc să ocupe postul de îngrijitoare trebuie să fi absolvit doar școală generală, experiența nefiind necesară.

Ce documente trebuie să conțină dosarul de concurs

Candidații vor putea să-și depună dosarele de concurs la sediul instituției până în data de 8 iulie 2022. Dosarul de concurs trebuie să conțină cererea de înscriere, care este adresată conducătorului autorității sau instituției publice organizatoare; copia actului de identitate sau a oricărui act care să ateste identitatea; copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor sau ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituția publică; carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor, în copie; cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere, care să demonstreze că persoana în cauză nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează; adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile medicale abilitate și curriculum vitae. Adeverința de sănătate trebuie să conțină, în clar, numărul, data, numele emitentului și calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătății.

În aceeași perioadă, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași dorește să angajeze și registrator medical, în acest sens fiind vacante 2 posturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`