Prima pagină » Local » Șansă pentru persoanele care doresc să lucreze în sistemul medical: Două spitale ieșene fac angajări

Șansă pentru persoanele care doresc să lucreze în sistemul medical: Două spitale ieșene fac angajări

16 mart. 2022, 07:00,
Codruța Șoroagă, în Local

Mai multe spitale ieșene fac angajări în această perioadă. Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași angajează, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, 5 asistenți medicali, 2 infirmieri și 2 îngrijitori. Angajări face și Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Cuza Vodă” Iași, care a scos la concurs 2 posturi de medic specialist în neonatologie, pentru secția de Neonatologie I.

Ieșenii care doresc să se angajeze în sistemul medical pot participa la concursul desfășurat în cadrul Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași, care caută să angajeze asistenți medicali, infirmieri și îngrijitori. Dosarele pot fi depuse până pe 25 martie 2022, iar concursul se va desfășura în luna aprilie, urmând ca rezultatele să fie afișate pe 14 aprilie 2022.

 cateva rafturi cu medicamente dintr-o farmacie

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași a scos la concurs 3 posturi de asistent farmacie

Două spitale ieșene fac angajări: Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași a scos la concurs 9 posturi

o asistentă medicala care il ajuta sa mearga pe un batran

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași angajează, pe perioadă nedeterminată, 5 asistenți medicali, 2 infirmieri și 2 îngrijitori

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași a scos la concurs 9 posturi contractuale, pe perioadă nedeterminată. Unitatea medicală dorește să angajeze 3 asistenți medicali de farmacie PL, grad profesional bază, în cadrul Farmaciei cu circuit închis, 1 asistent medical generalist PL, grad profesional bază, pentru Laboratorul de Analize Medicale, și un post de asistent medical generalist cu PL, debutant, în cadrul Camerei de Gardă. De asemenea, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași  a scos la concurs și 2 posturi de infirmiere și 2 posturi de îngrijitoare.

Doritorii pot depune dosarele până în data de 25 martie 2022, ora 14.00. Selecția dosarelor se va realiza în data de 28 martie 2022, ora 9:00. Candidații vor susține proba scrisă pe 4 aprilie, urmând ca interviul să-l susțină pe 8 aprilie, la ora 9.00. Rezultatul concursului va fi afișat pe data de 14 aprilie 2022. Toate probele concursului se desfășoară la sediul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iași, str. Dr. Cihac, nr. 30.

Persoanele doritoare să se înscrie la concurs pot consulta bibliografia și fișa postului pentru care urmează să-și depună dosarul, accesând link-ul https://www.pneumo-iasi.ro/infoutil/Conc04april2022.html. Totodată, pot obține informații suplimentare referitoare la concursul desfășurat în cadrul Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Iași la numărul de telefon 0232 239 408.

 Spitalul Clinic Obstetrică-Ginecologie „Cuza Vodă” Iași

Maternitatea „Cuza Vodă” Iași angajează, pe perioadă determinată, 2 medicii neonatologi

Maternitatea „Cuza Vodă” Iași angajează 2 medicii neonatologi

2 bebelusi in sectia de neonatologie a Spitalului Clinic Obstetrica-Ginecologie „Cuza Voda” Iasi

Rezultatul selecției dosarelor va fi afișat în data de 17 martie 2022, la ora 15.00, atât la sediul unității medicale, cât și pe pagina de internet a spitalului

Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Cuza Vodă” Iași angajează, pe perioadă determinată, pe bază de selecție de dosare, 2 medici specialiști în neonatologie, pentru secția Neonatologie I.

Pentru a participa la concurs, persoanele trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Acestea trebuie să fie domiciliate în România și să aibă cetățenie română, cetățenia altora state membre ale Uniunii Europene sau a statelor ce aparțin Spațiului Economie European. Totodată, candidații la concurs trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă vârstă minimă reglementată de lege și să aibă capacitate deplină de exercițiu.

Persoanele care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care își depun dosarul, stare de sănătate care să fie atestată de o adeverință medicală eliberată de către medicul de familie. De asemenea, pentru a participa la concursul organizat de către Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Cuza Vodă” Iași, candidații trebuie să îndeplinească condițiile de studii și, după caz, pe cele referitoare la vechime. O ultimă condiție pe care trebuie să o îndeplinească doritorii este aceea de a nu fi fost condamnați definitiv.

Persoanele care doresc să se înscrie la concurs pot trimite documentele, scanate în format pdf, pe adresa de e-mail [email protected], până miercuri, 16 martie 2022, ora 13.00. Rezultatul selecției dosarelor va fi afișat în data de 17 martie 2022, la ora 15.00, atât la sediul unității medicale, cât și pe pagina de internet a spitalului.

Două spitale ieșene fac angajări în această primăvară, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași angajează asistenți, infirmieri și îngrijitori, pe perioadă nedeterminată, în timp ce Maternitatea „Cuza Vodă” Iași angajează, pe perioadă determinată, 2 medici specialiști în neonatologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *