Prima pagină » Local » Șansă de angajare pentru persoanele care doresc să lucreze în domeniul medical! Au fost scoase la concurs trei posturi pentru IRO Iași
Șansă de angajare pentru persoanele care doresc să lucreze în domeniul medical! Au fost scoase la concurs trei posturi pentru IRO Iași

Șansă de angajare pentru persoanele care doresc să lucreze în domeniul medical! Au fost scoase la concurs trei posturi pentru IRO Iași

12 apr. 2023, 02:00, 2 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Mai multe posturi au fost scoase la concurs în cadrul Institutului Regional de Oncologie (IRO) Iaşi, unde se doreşte ca în perioada următoare să se angajeze trei experţi tehnici în asistenţă medicală radiologie

Posturile sunt disponibile pe perioadă determinată, mai precis până la data de 31 decembrie 2023. Mai trebuie precizat că acestea sunt posturi de execuție, cu o durată de muncă de 8 ore pe zi. Persoanele care doresc să ocupe unul dintre cele trei posturile vacante de la IRO Iași pot să-și depună dosarele de concurs până în data de 19 aprilie 2023, ora 14:00. Dosarele pot fi depuse la Biroul Resurse Umane din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iași, str. General Henri Mathias Berthelot, nr. 2-4, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 14:00.

Trei posturi au fost scoase la concurs pentru IRO Iași. După ce calendar se va desfășura concursul de angajare

Concursul pentru ocuparea celor trei posturi de expert tehnic în asistenţă medicală radiologie va cuprinde o probă scrisă, care se va desfășura în data de 27 aprilie 2023, de la ora 9:30, în timp ce proba interviului va avea loc pe 4 mai 2023, începând cu ora 8:00. Ambele probe se vor desfășura sediul Institutului Regional de Oncologie Iași, str. General Henri Mathias Berthelot, nr. 2-4.

Persoanele care doresc să participe la concurs trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice. Trebuie să aibă experiență de minimum un an în domeniul medical și să aibă studii medii, postliceale sau superioare de scurtă sau lungă durată în specialitate.

Persoanele doritoare să ocupe unul dintre cele trei posturi vacante trebuie să prezinte o copie a certificatului de membru al Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (O.A.G.M.M.R), precum și o adeverință eliberată de O.A.G.M.M.R. Candidații trebuie să fi absolvit un curs de radioprotecție. Totodată, aceștia trebuie să fie dispuși să efectueze deplasări pe unitatea mobilă.

Ce condiții generale trebuie să îndeplinească candidații

Persoanele care doresc să participe la concurs trebuie să aibă cetăţenia română sau cetăţenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spaţiul Economic European (SEE) sau cetăţenia Confederaţiei Elveţiene și să cunoască limba română, scris și vorbit.

Acestea trebuie să aibă capacitate de muncă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, dar și o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate. Totodată, trebuie să îndeplinească condiţiile de studii, de vechime în specialitate şi, după caz, alte condiţii specifice, potrivit cerinţelor postului scos la concurs.

Persoanele care doresc să ocupe unul dintre cele trei posturi scoase la concurs în cadrul IRO Iași trebuie să nu fi fost condamnate definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra securităţii naţionale, contra autorităţii, contra umanităţii, infracţiuni de corupţie sau de serviciu ori pentru infracţiuni de fals ori contra înfăptuirii justiţiei, infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face o persoană candidată la post incompatibilă cu exercitarea funcţiei contractuale pentru care candidează, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Nu pot participa la concurs persoanele care execută o pedeapsă complementară prin care i-a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii.

Comentarii
  • sa nu il puneti pe onisoru sa organizeze concursurile…..le vinde pe toate,vinde iro fara probleme,ca e preten cu contabilii sefi de pe acolo

  • Toate posturile la bugetari sunt cu dedicatie. Cel putin la Spiridon, Parhon si maternitatea din Cuza Voda nu ai nici o sansa sa partici din sursa externa. Nici o sansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *